Livetastingia Facebookissa Joensuusta perjantaina 20.3!

Olutpostin ystävä JaskanKaljat tuo iloa koteihin sillä huomenna 20.3.2020 klo 19.00 starttaa ensimmäinen JaskanKaljat livetasting! Ensimmäisessä jaksossa Jaska ottaa maistoon kaksi tuotetta miehen kotikulmilta eli joensuulaisen Panimo Honkavuoren teokset Tumma Heili ja Emigrantti American Strong Ale. Emigranttia löytynee Alkoista joiden sivuilla tarkemmat saatavuustiedot.

Kuvassa kaksi olutpuloa makaa havujen päälläLivetastingissa on luvassa on hieman tarinaa panimosta, oluttyyleistä ja tietysti oluiden tarjoamasta aromi- ja makumaailmasta. Ensimmäinen tasting tullaan järjestämään JaskanKaljat Facebook-sivun kautta livenä. Syy tälle lähetystavalle on, että Jaskan laitteet taittuvat tällä hetkellä vain tuohon livevideointiin. Mutta joensuussa selvitetään kuinka jatkossa juttu toimiin esim. Youtuben kautta. Ohje tastingia varten on yksinkertainen. Hanki kotiisi yllämainitut oluet ja siirry 20.3.2020 klo 19.00 seuraamaan livetastingia JaskanKaljat Facebookin puolelle. Seuraavalla viikolla luvassa joku toinen panimo ja eri oluet. Seuraavasta panimosta ja oluista Jaska ottaa vastaan vinkkejä!

Olutposti kannustaa Jaskaa ja kaikkia tahoja vastaaviin tekohin!

 

 

Olutpostiin tulossa juttua viikonloppuna kuinka järjestät kotona virtuaalitastingin joten pysy kanavalla. Muista myös lukea ilmainen Olutposti lehden numero verkosta!
Näin saamme aikaa kulutettua mukavasti ja tuettua yhdessä toimialaa.

Olutposti osallistuu taisteluun ankeutta vastaan ja tarjoaa digilehdet luettavaksi ilman maksua!