Malmgårdin kesän uutuudet julki

Malmgårdin Panimo tuotti kesäksi kaksi raikasta kausiolutta.—  Dry Hop Pilsner on gluteeniton maukas pilsner ja Kuningatar Sour taas osuu ja uppoaa kuumana käyvään hapanoluttrendiin.

Malmgård Dry Hop Pilsner 5,5% on suodattamaton, rapsakan katkera, trooppisen hedelmäisesti humaloitu pilsner, jossa speltin pähkinäisyys tuo mallaspohjaan vivahteikkuutta ja tasapainottaa mukavasti oluen humalavetoista makumaailmaa.

Malmgård Kuningatar Sour 5,0% on vadelmalla, mustikalla ja mansikalla maustettu uusi hapanolut, joka saattelee maistajansa kirpeän marjaisten ja raikkaan happamien makujen pariin.

”Olemme saaneet ilahduttavaa palautetta hapanoluistamme niin ravintola-asiakkailta kuin myös olutfestivaalien väeltä. On hienoa tuoda Kuningatar Sour kauppojen hyllyille ja lähteä kehittämään yhä uusia makuja erikoisoluiden sarjaamme”, kertoo Malmgårdin Panimon Tuomas Markkula.

Oluet ovat saatavilla valikoiduista K-ryhmän kaupoista ja ravintoloista. Kuningatar Sour myös valikoiduista S-ryhmän myymälöistä.

Lähde ja kuva: Malmgårdin Panimon tiedote

mainos