Metsola Beer Festival käynnistyy Kotkan Höyrypanimolla

Metsola Beer Festivalia vietetään ensimmäistä kertaa Kotkan Höyrypanimolla 6.-7. syyskuuta. Mukana on 11 pienpanimoa ympäri Suomen. Lisäksi tarjolla on ruokaa, livemusiikkia ja panimopelaamista älypuhelimella.

Festivaali järjestetään osana Kotka Fashion & Lifestyle 2019 -tapahtumaa. Tapahtuma on avoinna 6.9.- 7.9.2019 Klo 16:00 – 23:59.

Tapahtumaan osallistuvat panimot: Humalove, Joenbruu, Kotka Steam Brewery, Moose On The Loose, Panimo Hoppa, Panimo Kiiski, Panimoyhtiö Tuju, Salama Brewing Company, Tampere Brewing & Distilling Co, Teerenpeli sekä Vakka-Suomen Panimo.

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun Xamkin peliohjelmoinnin opiskelijat ovat suunnitelleet ja koodanneet Kotka Steam Brewerylle Panimopelin, jossa tarkoituksena on kasvattaa omaa pienpanimoa. Pelissä on mahdollista valmistaa tuttuja oluita, jotka ovat Kotka Steam Breweryn valikoimissa, sekä myydä ja kehittää omaa panimoa tehokkaammaksi. Panimopeli on tehty Kotka Steam Brewerylle ja peli tulee olemaan ladattavissa sovelluskaupoista valmistuttuaan. Opiskelijat ovat työstäneet projektia kesäharjoitteluna Digiverstas -hankkeen ohjauksessa yhdessä Kotka Steam Breweryn kanssa. Panimopeliä pääsee testaamaan festareilla perjantaina ja lauantaina klo 16-20.

Kuva: Linda Varoma

Lähde: Festivaalin tiedote