NeManniset saapuvat Olutpostin verkkoon!

Mitkä ihmeen NeManniset? Manniset on kolmihenkinen espoolainen perhe joka pitävät NeManniset life-style blogia. Blogissa käsitellään pääasiassa kolmea aihetta joista yksi on Olut. Muut aiheet ovat ruoka ja rap mutta Olutpostissa mennään luonnollisesti olut edellä. Olutpostin verkossa NeManniset keskittyvät pääasiassa liikkuvaan kuvaan eli videoilla juodaan olutta ja tehdään ruokaa, vieraillaan oluttapahtumissa ja eri ravintoloissa, haastatellaan mielenkiintoisia vieraita sekä kaikkea mitä nyt Mannisten mieleen tulee.

NeManniset ovat Jesse ja Sanna Manninen ja videoilla vilahtaa välillä mukana menossa myös heidän tyttärensä. Jesse ja Sanna miksi olut kiinnostaa?

Jesse: Asuin intin jälkeen Oulussa pari vuotta. Siellä asuessani muistan ekan kerran juoneeni Brooklyn Breweryn oluita ja tätä pidän mun craft olut -kiinnostuksen alkuna. Opiskelijabudjetilla silloin juominen painoittui kuitenkin lähinnä bulkkilageriin.

Sanna: Mähän olin siiderimuija vielä 5 vuotta sitten. Alkuun se oli Fizz, sitte Strongbow ja Westons. Ahtojäillä kiitos. Kunnes tajusin, että täähän on yks iso galaksi ja oluita löytyy aivan laidasta laitaan. Muutaman vuoden työura Alkossa vei myös työn puolesta lähemmäs oluita ja imaisi mennessään. Hauskinta mun mielestä on miettii sopivia ruokia oluille, vai miten päin se meni? Lempiolutta on lähes mahdoton valita, koska se riippuu niin tilanteesta. Yks mieleenpainuvimmista oluista on edelleen Goose Islandin Bourbon County Brand Stout. Siihen liittyy paljon hyviä muistoja. Vanhoja ja uudempia.

Jesse: Aika monta kuutiota ehti virrata vettä Aurajoessa ennen kuin innostus lopulta puhkesi kukkaan. Kyllähän erilaisia oluita tuli vuosien varrella juotua, mutta vasta noin kolme-neljä vuotta sitten aloin hieman tarkemmin miettimään millaiset oluet itselle oikeasti maistuu ja mitä eroja eri oluttyyleillä on. Lempparityyleiksi on selkiytynyt IPAt ja Imperial Stoutit mielellään tynnyrikypsytettyinä. Lempiolut on kuitenkin edelleen se, joka on auki ja nenän edessä.

Kaksi ihmistä keittiössä

NeManniset löytyvät Olutpostin verkon lisäksi myös Facebookista , Instagramista  ja YouTubesta

 

olutpostin verkkokaupan mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.