Nokian Panimon uutuudet 2021

Nokian Panimon kevään uutuudet ovat täällä.

Mietojen oluiden keisarilliseen sarjaan ja yleisön pyynnöstä; Keisari Micro Wehnä 2,8 %, sillä tässä on kaikkea tuplasti, paitsi prosentteja. Tumma ja täyteläinen.

oluttölkki

Raaka-aineiden ja tuotannon ilmastovaikutukset on laskettu ja arvioitu hyvän tieteellisen tavan mukaisesti. Yhden tölkin hiilijalanjälki on 146 g CO2e, joka koostuu maltaiden valmistuksesta, kuljetuksista, energian kulutuksesta, kemikaaleista ja pakkauksesta.  Ilmastovaikutukset on estetty CO2eston päästöleikkuripalvelun avulla. Palvelussa käytetään EU:n päästökauppajärjestelmää. Tämä takaa läpinäkyvät ja aidosti lisäiset päästövähennykset. Lisätietoa nettisivujen ajankohtaista osiosta.

Suosittelemme: Micro Wehnä on kevyiden ruokien hyvä ystävä. Sopii etenkin kotimaisten kalojen, keittojen, salaattien ja juustojen kanssa.

Maltaat: Pilsner, Dextriini ,Vehnä,  Black Wheat, Caramel Wheat
Humalat: Magnum
Pakkauskoko: 0,5 l alumiinitölkki
Hiilineutraali: Ilmastovaikutukset on estetty CO2eston päästöleikkuripalvelun avulla

Mieto, hiilineutraali tumma vehnäolut

Valmistusaineet: Vesi, Ohramallas, vehnämallas, humala, hiiva

KV: 7,2. Alk. 2,8 til.-%. IBU 18. EBC 30.

Ravintoarvot per 100ml: energiaa: 105 Kj / 25 kcal.

 

Keisari Dry Radler Lemon 2,8 %

Nyt ei sokerilla kikkailla, kun yhdistettään ryhdikkääseen olueen sitruunan kirpeys. Eikä sitten muuta kun kaveri tangolle, jalat polkimille ja menoksi. Radlerilla ylivoimaisesti raikkaimmat kyydit. Gluteeniton.

radler

Radler kehitettiin 1920-luvulla Münchenissa, jolloin juomaa valmistettiin paikallista pyöräilytapahtumaa varten. Keisari Dry Radler on raikas kesään sopiva janojuoma, joka ei ole niin makea kuin saksalaiset verrokkinsa. Ruokapöydässä Dry Radler toimii hyvin salaattien ja kalojen kanssa.

Maltaat: Pilsner
Humalat: Magnum, Perle, Spalter Select
Pakkauskoko: 0,5 l alumiinitölkki
Gluteeniton: Gluteenia alle 20 mg/kg

Sitruksen makuinen Radler-olutsekoitus

Valmistusaineet: Vesi, ohramallas, humala, hiiva, sitruunasiirappi, sitruuna- ja limettiaromi

KV: 7,2. Alk. 2,8 til.-%. IBU 10. EBC 4.

Ravintoarvot per 100ml: energiaa: 114 Kj / 27 kcal.

 

Muut Nokian Panimon uutuudet ovat: Sun’n Cola Vanilla, Sun’n Amazing Apple ja Sun’n Sweet Strawberry limsapuolella sekä Italian Spritz 0,0 % mocktail.

 

Lähde ja kuvat: Nokian Panimo