Nokian Panimon uutuudet keväälle 2022


Nokialaisten kevätuutuuksissa uudet Keisarit ja muita keväisiä ja kesäisiä juomia.

oluita

 

Nokian Panimon Keisari Mosaic IPA 5,2 % on aivan uusi nokialainen IPA, jossa aromikasta Mosaic-humalaa on käytetty runsaasti sekä keittohuoneella että kuivahumaloinnissa. Hedelmäinen ja täyteläinen “Mosse”. Tyylikäs puolen litran tölkillinen tilanteeseen jos toiseenkin, varsinkin nautintaan.

Keisari Amber 4,5 %. Ei nimi olutta pahenna, jos ei olut nimeä. Keisari Münchenerin siirryttyä hiljalleen eläkkeelle, nuorempi ja vetreämpivartaloinen Amber saatiin tilalle. Samat vanhat tutut ominaisuudet uudessa kuosissa.

Keisari Kesähetki 4,2 % on ohramaltaan sekä hienoimpien humalien taidokas yhdistelmä kesäiltojen iloksi ja suviaamun autereeksi. Antava olematta kuitenkaan helppo. Kevytkenkäinen kesäheila, joka jättää syksyn tullen ihanan muiston. Tämä kausiolut päivittyy reseptiltään aina vuosittain.

juomia

Sun’n Grande Grapefruit. Kun greipistä tiristetään olennainen, saadaan tölkillinen herkkua, joka ei sanoista parane. Sopivasti sokerinen, laadukkaasti täydellinen harmaan päivän kirkastaja maistuu aamutuimasta iltamyöhään. Vekkuli ja vertailukelpoinen, reipas ja ryhdikäs, greippijuomien aatelia.

Nokian Panimo Strawberry Margarita mocktail

Yleisön pyynnöstä panimon Mocktails-sarjaa täydentävä raikas ja rempseä mansikkamargarita. Hartaiden sekä vertailevien makutestien läpäisemä alkoholiton versio kansainvälisestä suosikista. Kesäpäivien virkistäjä ja talvipäivien unelma-avustaja. Tässä on kaikki mitä tarvitaan, paitsi jääsohjo ja suolareunus. Mansikan, sitruunan ja limen herkullinen yhdistelmä. Jos otat, ajat.

Kaikki uutuudet saatavilla laajasti kautta maan huhtikuun loppuun mennessä. Näiden lisäksi uusia Keisari-oluita saatavilla koko kesän panimon Keisari Terassilla hanatuotteena.

Lähde ja kuvat: Nokian Panimo