O2O-tapahtuman panimot esittelyssä

Tampereen Pakkahuoneen O2O-tapahtumassa mukana Pirkanmaan panimoiden parhaimmisto.

Soundville Brewing— — 

Oluiden levy-yhtiö Soundville tahkoaa hitin toisensa jälkeen olutdiggareiden nautittavaksi. Musiikillinen lähestymistapa ja kekseliäät konseptit yhdistettynä laatuoluisiin tekevät Soundvillesta yhden Pirkanmaan kiinnostavimmista uusista panimoista.

Pyynikin Käsityöläispanimo

Pyynikki ei esittelyjä kaipaa. Maailmalla arvostettu ja palkittu perheyritys on tuottanut laatuoluen toisensa perään. Omintakeinen makumaailma ja huippulaatu ovat tehneet Pyynikin Käsityöläispanimosta alansa kotimaisen supertähden.

Koskipanimo / Plevna

Tampereen oma legenda Koskipanimo ja olutravintoloiden aateliin lukeutuva Plevna ovat Pirkanmaan olutkulttuurin peruspilarit. Vahvasti suomalainen ja ennenkaikkea tamperelainen duo yhdistää olutkulttuurin historian ja nykypäivän yhtenäiseksi makuelämykseksi, mikä ei unohdu.

 

Kaleva Brewing Company

Kalevan kaupunginosan omaleimaisuus ja vahva rock-henkisyys ovat nostaneet Kaleva Brewingin tuotteineen Tampereen olutkulttuurin kärkeen. Rohkeus kokeilla ja vankka kokemus oluenvalmistuksesta tekevät Kaleva Brewingista yhden mielenkiintoisimmista paikallisista panimoista.

 

Nordic Brewery

 

Lempäälän oma panimo on tuottanut suurenmoisia oluita tamperelaisen olutkulttuurin keskiöön tiuhaan tahtiin. Nordic Brewery panostaa tuotannossaan luonnonmukaisuuteen ja parhaisiin raaka-aineisiin. Panimo toimii tiiviissä yhteistyössä tamperelaisen Gastropub-ketjun kanssa. Nordicin oluet on koettava itse.

 

Hopping Brewsters

Historialliset tarinat yhdistettynä loistaviin makuelämyksiin ovat tehneet Hopping Brewstersista tunnetun kautta Suomen. Vahvat makuelämykset ja ennakkoluuloton lähestymistapa oluentekoon ovat Hopping Brewstersin valtit ja lentäjä-ässät. Koe panimon laivue tositoimissa O2O-tapahtumassa.

 

O2O

Pakkahuone täytyy olutkulttuurin ystävistä, jotka saavat maisteltavakseen laadukkaita paikallisia oluita, sekä katuruokaa. Tapahtumassa myös olut- ja ruokakulttuuriin keskittyviä esityksiä sekä ”Onko Tampere olutkaupunki?” ja ”Olut kulttuurissa ja kulttuuri oluessa”-paneelit. Päivätilaisuuksissa on esillä myös tamperelaisia lyhytelokuvia, musabingoa ja muuta mielenkiintoista seurattavaa.

Vahvasti bailaushenkinen iltatapahtuma tuo lavalle— kaksitoistamiehisen balkan- ja bailumusiikkiin panostavan puhallinorkesteri Bad Ass Brass Bandin. Yhtyeen solisteina toimivat tamperelaiset Pauli Hanhiniemi, Mara (Mara Balls) ja helsinkiläiset ASA ja Marjo Leinonen.— Bad Ass Brass Band on Suomen kovin ja svengaavin puhallinorkesteri jonka— riveissä soittavat valtakuntamme ykköspuhaltajat. Kyseessä on O2O tapahtuman oma tilausteos jossa— jota ei tulla näkemään muualla. Myös iltatapahtumassa tarjolla paikallisia pienpanimo-oluita ja streetfoodia.

Tapahtuman johtavana teemana on nostaa Pirkanmaan olutkulttuuria valtakunnalliseen tietoisuuteen sekä Olutpostin median, että paikallisten tiedotusvälineiden avulla. Kevättalven aikana on Olutpostin verkossa ja lehdessä esitelty Pirkanmaan alueen pienpanimoita ja olutravintoloita. O2O tapahtuma on Olutpostimedian ”Olutkaupunki Tampere”-sarjan päätös.


Tapahtuma alkaa perjantaina 11.5 klo 14.00. Lauantaina 12.5 ovet ovat auki yleisölle klo 11.00 lähtien. Alkuillasta pidetään molempina päivinä pieni tauko. Iltatapahtumien ovet avautuvat klo 21.00.— 

Tapahtuman järjestäjä: Olutposti media Oy sekä No Fear Oy
Yhteistyökumppanit: Visit Tampere, BusinessFM, Business Tampere, AVEK, TAMK, Matkapojat,— Suomen Olutseura ry., Olutliitto,— Pirkanmaan alueen olutseurat sekä paikkakunnan panimot.

Liput: Tiketti.fi ja Lippu.fi