O2O- Olutpostin kunnianosoitus Pirkanmaan olut- ja populaarikulttuurille

O2O tapahtuma on Olutpostin kunnianosoitus Tampereen ja koko Pirkanmaan kulttuurille. Uudenlainen olutkulttuuritapahtuma Tampereen Pakkahuoneella Musiikki-, elokuva-, peli-, ruoka- ja olutkulttuuri fuusioituvat 11.-12.5.2018 Tampereen Pakkahuoneella.

O2O – tapahtuma esittelee Pirkanmaan alueen kulttuuritoimijoita laajalla kirjolla. Päivällä Pakkahuone täytyy olutkulttuurin ystävistä, jotka saavat maisteltavakseen laadukkaita paikallisia oluita, sekä katuruokaa. Tapahtumassa myös olut- ja ruokakulttuuriin keskittyviä esityksiä sekä ”Onko Tampere olutkaupunki?” ja ”Olut kulttuurissa ja kulttuuri oluessa”-paneelit. Päivätilaisuuksissa on esillä myös tamperelaisia lyhytelokuvia, musabingoa ja muuta mielenkiintoista seurattavaa.

Vahvasti bailaushenkinen iltatapahtuma tuo lavalle kaksitoistamiehisen balkan- ja bailumusiikkiin panostavan puhallinorkesteri Bad Ass Brass Bandin. Yhtyeen solisteina toimivat tamperelaiset Pauli Hanhiniemi, Mara (Mara Balls) ja helsinkiläiset ASA ja Marjo Leinonen. Bad Ass Brass Band on Suomen kovin ja svengaavin puhallinorkesteri jonka riveissä soittavat valtakuntamme ykköspuhaltajat. Kyseessä on O2O tapahtuman oma tilausteos jossa jota ei tulla näkemään muualla. Paikalla myös DJ Borzin .

Myös iltatapahtumassa tarjolla paikallisia pienpanimo-oluita ja streetfoodia. Tapahtuman johtavana teemana on nostaa Pirkanmaan olutkulttuuria valtakunnalliseen tietoisuuteen sekä Olutpostin median, että paikallisten tiedotusvälineiden avulla. Kevättalven aikana on Olutpostin verkossa ja lehdessä esitelty Pirkanmaan alueen pienpanimoita ja olutravintoloita. O2O tapahtuma on Olutpostimedian ”Olutkaupunki Tampere”-sarjan päätös.

Tapahtuma alkaa perjantaina 11.5 klo 14.00. Lauantaina 12.5 ovet ovat auki yleisölle klo 11.00 lähtien. Alkuillasta pidetään molempina päivinä pieni tauko. Iltatapahtumien ovet avautuvat klo 21.00.

Liput ovelta sekä ennakosta: Tiketti.fi ja Lippu.fi

Tapahtuman sivusto: www.olutposti.fi/o2o

Tapahtuman järjestäjä: Olutposti media Oy
Tekninen toteutus: No Fear Oy

Yhteistyökumppanit: Visit Tampere, BusinessFM, Business Tampere, AVEK, TAMK, Matkapojat, Suomen Olutseura ry., Olutliitto, Pirkanmaan alueen olutseurat sekä paikkakunnan panimot.

 

aikakausilehti