Business FM ja Olutposti yhdessä – OLUTFM, oluen mittainen radio-ohjelma

Olutposti ja radiokanava Business FM yhdistävät voimansa ja tuottavat radio-ohjelman radiokanavan perjantaipäiviin, missä Anikó Lehtinen käy jututtamassa ajankohtaisia vieraita oluen ääressä keskustellen samalla juomaan liittyvistä ilmiöistä.

Tässä yhden oluen mittaisessa OLUTFM -nimisessä ohjelmassa käydään läpi erilaisia olutteemoja; sen talouteen, kulttuuriin, historiaan, yhteisöllisyyteen ja makuun liittyviä pikakatsauksia. Ohjelman vieraina voi olla aiheesta riippuen panimoyrittäjiä, oluen jälleenmyyjiä niin ravintola- kuin päivittäistavarakaupan puolelta, olutasiantuntijoita, raaka-aineiden tuottajia, olukouluttajia, kirjailijoita ja muita ajankohtaisia henkilöitä. Olutta tarkastellaan kulttuurisena ilmiönä, mutta keskiöön nostetaan myös oluen taloudellinen puoli ja mietitään, miten oluella tehdään kannattavaa liiketoimintaa. Ohjelman pituus on 15 minuuttia eli juuri yhden oluen verran.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Business FM:n ja Olutposti Median kanssa ja sen ensimmäinen lähetys on 15.3, aiheena panimon menestys ja vieraana Fat Lizard Brewing Co -panimon perustaja Hessu Ylinen.—  Ohjelmaa uusitaan viikonlopun aikana ja ohjelman podcast tulee Olutpostin sivuille ensi viikon alussa.

Tärkeimmät arvomme ovat luotettavuus, riippumattomuus, uteliaisuus, rohkeus ja aikaansaavuus. – OlutFM ohjelma sopii kanavallemme todella hyvin. Yhteinen tahtotilamme on edistää suomalaista olutkulttuuria yhteistyössä Olutposti median kanssa, toteaa BusinessFM:n ohjelmajohtaja Juha Kakkuri.

OlutFM esitetään perjantaisin klo 10.00 sekä uusintana perjantaisin ja — launtaisin klo 18.00 heti uutisten jälkeen. Suorat lähetykset myös BusinessFM verkosta ja radioaalloilla Hki 89,7 MHz Tre 106,8 MHz Oulu 90,9 MHz.— Ohjelma on seurattavissa myös jokaisen viikon alussa podcastinginä BusinessFM sekä Olutpostin sivuita.