Olutkellari: Whiplash Small Moments

Whiplash Small Moments
  • Tyyli: American Pale Ale
  • Alk.%: 4,3
  • Panimo: Whiplash, Kildare, Irlanti
Whiplashin oluita on hankala ohittaa ja senpä vuoksi kevyen samea Small Moments—´kin lähti mukaan. Ohramaltaan lisäksi kaura- ja vehnämallasta kantava, Amarillolla ja Denalilla humaloitu American Pale Ale edustaa vahvuudeltaan orastavasti jo kepeämpien olutjuomien aaltoa, vaikka esimerkiksi Rolloveria vahvempi vielä onkin. Kuivahumalaa on isketty mukaan mukavat 16g/l, minkä voi mausta luontevasti aistia.
0,44-litraiseen purnukkaan pakattu olut onkin kivan raikas ja hedelmäinen kesäjuoma, joka ei nouse mitenkään erityishyväksi sateentekijäksi. Laatu on kuitenkin taattua weepeetä ja kyllähän näitä aina mielellään törpöttelee. Siltikin totean: oispa Rolloveria.
Whiplash Small Moments
Haalean ananasmehumainen, sameahko ja valkean vaahdon korostama olut. Hedelmäinen tuoksu hurmaa, vaikkei kaikkein runsain olekaan. Papaijaa, melonia, passionia ja ananasta nyt ainakin löytyy, samoin sitrusta ja kiiviäkin.
Makukin toimii ja on hedelmäisessä karheudessaan aika miellyttävän monimuotoinen vahvuisekseen esitykseksi. Tuoksussa mainitut hedelmät päätyvät koriin maunkin puolella, joskin tuo sitruksinen nipistys ottaakin lopussa isompaa roolia. Makujen syvyys jää tosin vähän vaillinaiseksi, mutta yleisvaikutelma osoittautuu vetisyyden sijasta raikastavammaksi teesiksi. Ei vakuuta Rolloverin tavoin, vaikka aika hyvää onkin.
Pisteet: 34/50