Viimeiset varaukset Riga Pours -olutfestivaalille ja Riian parhaat olutravintolat matkalle 5.-7.4. 2019

0

Matka Latvian Riikaan 5.-7.4. 2019 esittelee olutkaupungin keväisessä loistossaan. Koe Riga Pours -olutfestivaali ja Riian parhaat olutravintolat samalla käynnillä.

Latvia on mainio matkakohde olutharrastajalle.. Huhtikuun alussa, 6.4.2019 Riiassa järjestetään Riga Pours -oluttapahtuma, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat pienpanimot sekä innokkaimmat olutharrastajat. Myös trendikkäimmät olutravintolat löytyvät tietysti maan pääkaupungista Riiasta. Samoin laajat ja edulliset olutvalikoimat kaupoissa ja ostokset kulkevat mukavasti Suomeen saakka mukana linja-autossa.

HUOM! Viimeiset varaukset 5.3 mennessä!

MATKAN OHJELMA

Tap Event
Tuloiltana on mahdollisuus osallistua Tap Eventiin Riian parhaissa olutravintoloissa. Ravintoloissa paikalla panimomestareita, jotka esittelevät uutuuksiaan. (vapaaehtoinen ja juomat omakustanteisia)

Riga Beer District
Lauantaina ennen festareita piipahdus Riga Beer Districtillä, reitti pitää sisällään yhdeksän olutravintolaa.(vapaaehtoinen ja juomat omakustanteisia). Lue lisää tästä

Riga Pours
Iltapäivällä Riga Pours -festivaalit, joissa mukana yli 20 mielenkiintoista pienpanimoa ympäri maailman. Mm Mikkeller, Puhaste, Evil Twins, italialainen Brewfist ja sveitsiläinen Brasserie des Franches-Motagnes (BFM). Oluet ja maistelulasi sisältyvät matkan hintaan. Lue lisää tästä

Matkan hintaan sisältyvät:
– Laivamatkat kansipaikoin Tallinkin aluksilla
– Bussikuljetukset Tallinna-Riika-Tallinna (tavarasäilytys mahdollisuus ostoksille)
– 2 yötä Hestia Hotel Jugendissa (sis. aamiaisen)
– Lippu Riga Pours -olutfestivaaleille (sis. oluet ja maistelulasin)
– Tap Event olutravintoloissa (vapaaehtoinen)
– Olutposti lehti sekä – kangaskassi (arvo 16 €)
-Olutposti lehden vuositilaus haluttuun osoitteeseen (arvo 28€)
– Alennukset Tap Event-kierroksella

Hinta alkaen vain 309 € (ennakkohinnat voimassa 5.3 saakka)

Varaa matkasi nyt Matkapojilta verkosta tai puhelinpalvelusta 010 2323 200.

HUOM! Viimeiset varaukset 5.3 mennessä!

Matkan oppaana toimii Suomen ensimmäinen olutsommelier Maria Markus. Hän on valmistunut olutsommelieriksi The British Beer Academystä ensimmäisenä suomalaisena. Hän on olutalan luennoitsija ja olutkirjailija. Hän toimii aktiivisesti Olutliiton hallituksessa. Maria on myös yksi Olutpostin toimittajista.

 

 

 

Matka suoritetaan yhdellä linja-autolla, joten suuremmatkin ostokset seuraavat mukavasti Suomeen samassa autossa. Myös ajomatkan aikana ohjelmaa.

Matkapoikien bussit keräävät matkalaiset kyytiin ympäri Suomen Helsingin Katajanokalle jossa kokoontuminen. Varaa matkasi nyt Matkapojilta verkosta tai puhelinpalvelusta 010 2323 200.

Matkan Facebook-event löytyy täältä


JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

olutpostimestari
Scroll Up