Olutpostin numero 4/2018 ilmestynyt

Vuoden viimeisessä Olutpostissa on pääosassa olutmaailman suurin stara, Garrett Oliver. Lue miten Brooklyn Breweryn panimomestarista tuli maailman kuumin panimopersoona ja mitä hän ajattelee oluen tulevaisuudesta, hapanoluista ja olutmaailman ilmiöistä.

Seuraavaan vuoteen Olutposti tähyää ennustamisen muodossa. Olutalan asiantuntijat kertovat, mitä uutta tapahtuu olutrintamalla vuonna 2019.—  Katso mikä on seuraava trendioluttyyli ja miten olutbusiness muuttuu ensi vuonna!

Matkajutussa Olutposti käy Amsterdamissa ja Jyväskylässä. Selvitämme Jyväskylän olutsalaisuudet ja Amsterdamin parhaat olutpaikat. Saat myös tietää, miksi Jyväskylässä soitetaan iltasoitto kesäisin.

Oluentekijä Mikko Salmi on valittu Hyväksi Tuomaaksi vuonna 2017 ja seuraavan Hyvän Tuomaan valinta lähestyy. Lehdessä selvitetään mikä tämä ansiokas olutmaailman nimitys on ja kuka sen valitsee. Samassa jutussa selviää miksi olutmaailma nimittää myös Pahan Nuutin.

Olutta ja ruokaa lehdessä on luvassa kahdenkin jutun verran. Talven arkeen ja juhlaan sopivia pata- ja uuniruokareseptejä on sekä lihansyöjille että kasvissyöjille. Omaa olut ja ruoka -filosofiaansa taas avaa Olutpostissa huippukokki Pekka Terävä, joka on ollut mukana suunnittelemassa nimenomaan ruokajuomaksi sopivaa olutta.

Uutena arvioitsijana ulkomaisia oluita arvioi Ari ”Arde” Juntunen. Kotimaisten oluiden arviontia jatkaa Hannu Nikulainen.

Mukana lehdessä on myös tietoa uudesta, trendikkäästä Brut IPAsta, klassikkopubi Turusta ja muuta mukavaa. Tilaa oma lehtesi itselle tai vaikka joululahjaksi!

Lehti on myynnissä Lehtipisteissä kautta Suomen.

Numero 4/2018 on saatavilla myös digilehtenä edulliseen 4,50€ hintaan.

PS: Ja muista myös Olutpostin ja Matkapoikien Craft Beer Tallinna matka 8.-9.12.2018

mainos