Olutposti-lehden vuoden viimeinen numero paineen alla

0

Hieno klikkiotsikko vai mitä?;)  Mutta kyseessä on totuus sillä parasta aikaa painokoneet käyvät kuumana sillä saimme eilen valmiiksi vuoden viimeisimmän numeron.

Tässä tämän vuoden viimeisessä Olutpostissa on pääosassa olutmaailman suurin stara, Garrett Oliver. Lue miten Brooklyn Breweryn panimomestarista tuli maailman kuumin panimopersoona ja mitä hän ajattelee oluen tulevaisuudesta, hapanoluista ja olutmaailman ilmiöistä.

Seuraavaan vuoteen Olutposti tähyää ennustamisen muodossa. Olutalan asiantuntijat kertovat, mitä uutta tapahtuu olutrintamalla vuonna 2019. Katso mikä on seuraava trendioluttyyli ja miten olutbusiness muuttuu ensi vuonna!

Matkajutussa Olutposti käy Amsterdamissa ja Jyväskylässä. Selvitämme Jyväskylän olutsalaisuudet ja Amsterdamin parhaat olutpaikat. Saat myös tietää, miksi Jyväskylässä soitetaan iltasoitto kesäisin.

Oluentekijä Mikko Salmi on valittu Hyväksi Tuomaaksi vuonna 2017 ja seuraavan Hyvän Tuomaan valinta lähestyy. Lehdessä selvitetään mikä tämä ansiokas olutmaailman nimitys on ja kuka sen valitsee. Samassa jutussa selviää miksi olutmaailma nimittää myös Pahan Nuutin.

Olutta ja ruokaa lehdessä on luvassa kahdenkin jutun verran. Talven arkeen ja juhlaan sopivia pata- ja uuniruokareseptejä on sekä lihansyöjille, että kasvissyöjille. Omaa olut- ja ruokafilosofiaansa taas avaa Olutpostissa huippukokki Pekka Terävä, joka on ollut mukana suunnittelemassa nimenomaan ruokajuomaksi sopivaa olutta.

Mukana lehdessä myös tietoa uudesta trendikkäästä Brut IPAsta, esittelyssä klassikkopubi Turusta ja muuta mukavaa. Tilaa lehti itsellesi tai vaikkapa joululahjaksi. Uusin lehti on luettavissa edullisesti (4,50€) Lehtiluukussa jo nyt!

Ja muista myös Olutpostin 8.-9.12 panimo/ostosmatka Tallinnaan. Osallistumalla matkalle saat bonuksena Olutposti-lehden ja hienon Olutposti kangaskassin.

Tässä muutamia otteita Olutpostin numerosta 4/18


JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

Jari "cyde" Hyttinen
Scroll Up