Olutposti hidastaa hieman tahtia kesälomat mielessä!

Monella meillä on takana kova kevät poikkeustilanteen myötä. Myös täällä on ollut paineita, saati sitten ravintoloilla, panimoilla ja monella muulla taholla. Sympatiaa ja tukea kaikille heille.

Kuvassa Olutposti-lehden kansiOlutpostin suunnitelmat menivät hieman uusiksi varsinkin Tasting Finland -palvelun kanssa,
koska kaikki tapahtumat peruuntuivat. Mutta tukeaksemme niin ravintoloita ja pienpanimoita perustimme palveluun lahjakorttimyymälän. Poikkeustilanteen vuoksi myös Olutposti- lehti laitettiin ilmaiseen jakoon digitaalisena näköislehtenä.
Mutta nyt myös täällä on aika hidastaa hieman, eli uutisoinnissa, uutiskirjeissä ja muissa toiminnoissa toimitaan nyt puolella teholla noin kuukauden päivät välillä 15.6.-6.7.
Sen jälkeen taas kaasu pohjassa kohti uusia juttuja. Elokuussa olemme mukana mm. Suomen Paras Olut 2020 -kilpailun karsinnoissa, josta tuotamme sisältöjä ja tietenkin syyskuussa pidettävissä palkintojen jaossa missä ne sitten pidetäänkään. Muitakin uusia juttuja on kehitteillä, joista sitten lomien jälkeen lisää.

Mutta nyt mennään pieni tovi lomavaihteella ja toivotetaan kaikille Hyvää kesää!

Terveisin Olutpostin väki

Kuvassa piirrettyjä henkilöitä

Lue Olutposti -lehden kesänumero nyt ilmaiseksi verkosta!

Oluttutka