Seuraava Olutposti ilmestyy 21.2. – Luvassa lätkä&olut, olutkaupunkeja ja paljon muuta!

Olutposti-lehden vuoden ensimmäinen numero on taas täynnä asiaa oluesta ja sen ympäriltä.

Tässä numerossa tarkastellaan urheilusponsorointia jääkiekon ja panimoiden näkökulmasta, hypätään sahdin maailmaan sekä olutmatkaillaan Tukholmassa ja Kuopiossa. Esittelyssä legendaarinen Suomen Olutseura ja klassikkokapakka Birger. Hannu Nikulainen ja Arde lyövät pöytään valtakunnan sekä maailman olutarviot ja Lahtinen seikkailee kaupungilla. Olut ja ruoka -osiossa voi maistella pikkusyötäviä ympäri maailmaa ja samalla voi perehtyä suomalaisen olutkirjallisuuden historiaan. Panimoiden oluentekijät avaavat sanaisen arkkunsa—  kertoen, miten idea uuteen olueen syntyy. Opit myös, miten pitää oluttasting ja kisailet itsesi kanssa oluen historiasta.

Kotiolut on kovassa nosteessa ja ehdottomasti olutkulttuuria, niinkuin kulttuurikin voi olla olutta. Näin Olutpostissakin on tällä kertaa entistä enemmän kotiolut-asiaa. Ääneen pääsevät tietysti myös Olutliitto ja monet muut. Myös suomalaisen alkoholilainsäädännön kiemurat puhuttavat vuoden ensimmäisessä tuhdin vaahtoavassa lukupaketissa.

Tervetuloa oluen maailmaan!

 

 

Tilaa lehti itsellesi, työpaikallesi tai vaikkapa lahjaksi kaverille.— 

 

olutpostin verkkokaupan mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.