Kesäkuun alussa ilmestyvä Olutposti-lehti grillaa, palloilee ja retkeilee

Olutposti-lehden kesänumero valmistuu hyvää tahtia ja tipahtaa tilaajien postiluukusta 4.6.2021. Oletko yksi heistä?

Kesälehden tähti on pallokenttien olutmiehenä tunnettu huippumaalivahti Lukas Hradecký, joka paljastaa oman suhteensa ja historiansa oluen parissa. Perehdymme myös biletohtori Antti Maunun kanssa suomalaiseen juhlimiseen ja lähdemme pyöräretkelle Suomen rannikolle, oluet mielessä tietenkin. Lisäksi asiaa myös oluella höystetystä retkiruuasta, gluteenittomista oluista ja nyt niin trendikkäistä hard seltzereistä. Kerromme myös kesän klassikko-oluesta tarjoilutapoineen sekä esittelemme klassikkoravintolan.

Kolumneja tarjoilevat tuttuun tapaan Tuopillinen-blogin Jouni Koskinen, olutguru Mika Laitinen ja Christoffer Tuominen, ulkomaankirjeenvaihtajamme Lontoosta. Uutena kolumnistina aloittaa pitkän linjan olutmies, pappi ja kirjailija Lari Junkkari. Olutarviot löytyvät Arde arvioi –blogin Ari Juntuselta sekä olutarvioinnin mestarilta Hannu Nikulaiselta. Mukana myös oluthoroskooppi ja toimituksen suositukset grillioluiksi.

Kotioluentekijöille on lehdessä tarjolla gose-resepti sekä artikkeli kansainvälisistä kotiolutyhteisöistä. Tislepostin puolella taas mietitään tislaaja Asko Ryynäsen kanssa tisleiden alkoholiprosentteja ja drinkkivinkkinä tulossa lukijoille mainion ginidrinkin resepti. Lehden mukana tulossa myös tilaajille oma olut & grilli -opas, täynnä vinkkejä ja kesäreseptejä!

Grilli ja Olutposti logoOlutposti-lehden tilaajat nauttivat myös erilaisista eduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan tilaajille jotain extraa. Nyt lehden mukana seuraa Olut- ja grillaus opas ja 50:lle ensimmäiselle tästä päivästä (11.5.) lähtien tulevalle uudelle tilaajalle Olutpostin tyylikäs maski.
Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin Olutpostin sähköisiin näköisnumeroihin vuodesta 2015 alkaen ja 10 % alennus Olutpostin oheistuotteista.

Olutposti-lehti toimitetaan kaikille tilaajille kirjekuoressa ja jokaisen numeron mukana seuraa tilaajaetuja. Olutposti toimitetaan myös 146 olutravintolaan, panimoihin, kaikkien K-Citymarkettien ja K-Supermarkettien kauppiaille ja juomaosastoiden vastaaville, S-ryhmän ja K-ryhmän päättäjille, Alkon toimistoon sekä kaikkiin Alkon myymälöihin. Olutposti-lehden voit löytää myös valikoiduista oluttapahtumista sekä hyvin varustetuista Lehtipisteen telineistä.