Riga Pours -olutfestivaali ja Riian parhaat olutravintolat matka 5.-7.4. 2019

0

Matka Latvian Riikaan 5.-7.4. 2019 esittelee olutkaupungin keväisessä loistossaan. Koe Riga Pours -olutfestivaali ja Riian parhaat olutravintolat samalla käynnillä.

Latvia on mainio matkakohde olutharrastajalle. Trendikkäimmät olutravintolat löytyvät tietysti maan pääkaupungista Riiasta. Huhtikuun alussa, 6.4.2019 Riiassa järjestetään Riga Pours -oluttapahtuma, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisimmat ja ajankohtaisimmat pienpanimot sekä innokkaimmat olutharrastajat.

MATKAN OHJELMA

Tap Event
Tuloiltana on mahdollisuus osallistua Tap Eventiin Riian parhaissa olutravintoloissa. Ravintoloissa paikalla panimomestareita, jotka esittelevät uutuuksiaan. (omakustanteinen)

Riga Beer District
Lauantaina ennen festareita piipahdus Riga Beer Districtillä, noin 2,5 km mittainen reitti pitää sisällään yhdeksän olutravintolaa. Lue lisää tästä

Riga Pours
Iltapäivällä Riga Pours -festivaalit, joissa mukana yli 20 mielenkiintoista pienpanimoa ympäri maailman. Mm Mikkeller, Puhaste, Evil Twins, italialainen Brewfist ja sveitsiläinen Brasserie des Franches-Motagnes (BFM). Oluet ja maistelulasi sisältyvät matkan hintaan. Lue lisää tästä

Matkan hintaan sisältyvät:
– Laivamatkat kansipaikoin Tallinkin aluksilla
– Bussikuljetukset Tallinna-Riika-Tallinna (tavarasäilytys mahdollisuus)
– 2 yötä Hestia Hotel Jugendissa (sis. aamiaisen)
– Lippu Riga Pours -olutfestivaaleille (sis. oluet ja maistelulasin)
– Tap Event olutravintoloissa
– Olutposti lehti sekä – kangaskassi

Matkan oppaana toimii Suomen ensimmäinen olutsommelier Maria Markus. Hän on valmistunut olutsommelieriksi The British Beer Academystä ensimmäisenä suomalaisena. Hän on olutalan luennoitsija ja olutkirjailija. Hän toimii aktiivisesti Olutliiton hallituksessa. Maria on myös yksi Olutpostin toimittajista.

 

 

 

Matka suoritetaan yhdellä linja-autolla, joten ostokset seuraavat mukavasti Suomeen samassa autossa. Myös ajomatkan aikana ohjelmaa.

Varaa matkasi nyt Matkapojilta verkosta tai puhelinpalvelusta 010 2323 200.

Matkan Facebook-event löytyy täältä


JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

olutpostimestari
Scroll Up