Olutpostin kesälehti tuo aurinkoisen lukupaketin suveen!

3.6. ilmestyvässä Olutpostin kesälehdessä riittää lukemista. Tuhti lukupaketti vie meidät olutmatkalle Barcelonaan ja Saksan Bambergiin, lisäksi pääset kokemaan saaristoveneilyn olutnäkökulmasta. Siideriposti reissaa Suomen siideritiellä ja makumatka kertoo grilliherkut eri maista, oluella silattuna, tottakai!

Laaja raportti oluen ja räpin maailmasta viihdyttää takuuvarmasti, esittelemme myös Pint Please -olutaplikaation ja panimomestarilegenda Leo Andelinin.

Tutustumme myös klassikko-olueen Belgiasta ja savuoluttyyliin Saksasta sekä selvitämme suomalaisen humalakasvattamisen tilan.

Tisleitäkään ei ole lehdessä unohdettu: esittelyssä monelle suomalaiselle olutihmiselle niin rakas viski siitä tehtyine cocktaileineen. Siideriä lehdestä löytyy myös reseptin verran ja kertoopa Olutposti helsinkiläisen klassikkokapakan tarinankin.

Tuttuina palstoina lehdessä on Arden ja Hannun olutarviot, olutguru Mika Laitisen kotiolutkolumni, oluen hengellisen isän Lari Junkkarin teksti ja terveisiä maailmalta Kanadassa vaikuttavan oluentekijän Christoffer Tuomisen kautta!

Kesätekemistä tarjoaa tilaajille Olutposti -lehden välissä oleva kesäliite, jossa on niin ristikkoa, horoskooppia kuin vinkit juomien jäähdytykseen, grillausvinkkejä ja olutihmisten kesäkuulumisia unohtamatta.

Olutpostin kesälehti tuo iloa niin mökki- kuin kaupunkisuveen!

Saat uusimman numeron jälkitoimitettuna 17.6. saakka!

Olutposti 2/22 kannet

Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!