Olutpostin työpaikkahaku päättyi. Hakijoiden määrä yllätti.

Olutposti haki joukkoonsa AV-alan moniosaajaa lähinnä pääkaupunkiseudulta. Saatujen hakemusten määrä yllätti.

”Saimme 46 hakemusta vaikka ilmoitimme vapaasta paikasta vain Olutpostin verkossa ja sosiaalisen median kanavilla. Some tuntuu olevan oikea paikka tavoittaa porukkaa. Nyt alkaa meillä uusi urakka käydä kaikki hakemukset läpi”, toteaa Olutpostin kustantaja Jari ”cyde” Hyttinen.

cyde ja anoko
Olutpostin kustantaja Jari ”cyde” Hyttinen (kesk.) ja lehden päätoimittaja Aniko` Lehtinen toimittaja Jari Mäkäräisen haastateltavana kolme vuotta sitten.

”Kun kolme vuotta sitten löysin itseni, sanoisinko lähes vahingossa ja täysin keltanokkana, tuolloin talousongelmissa seilaavan Olutposti-lehden kustantajan pallilta, en olisi uskonut että olemme nyt tässä pisteessä kaikkineen. On hienoa huomata, että olemme näköjään sangen haluttu työyhteisö. Samoin Olutposti-lehden levikki nousee tasaiseen tahtiin kuten myös verkkovierailut sivustollamme ja varsinkin lukuisilla some-kanavillamme.  Samoin yhteistyökumppaneiden määrä on nousussa. Tämä on varmaankin osoitus siitä, että porukka täällä on tehnyt hyvää ja pyyteetöntä työtä juomakulttuurin puolesta. Siksi varmaan turhaa tässä on alkaa ihmettelemään mukaan joukkoomme haluavien määrää”, summaa Hyttinen.

Olutposti kiittää lämpimästi kaikkia paikkaa hakeneita!

Olutposti hakee joukkoonsa AV-tuottajaa ja -toimittajaa