Ystävänpäiväksi Olutreissun olutta ja vaaleanpunaiset makupalat -tasting

Elämä voi olla vain pelkkää vaaleanpunaista ystävänpäivänä. Näin on, jos kokeilet Olutreissun Olutta ja vaaleanpunaiset makupalat -tastingia. Kutsu kamut kokoon ja maistelkaa mainioita oluita berliininmunkin, paahtopaistin, katkarapujen ja juuston kera!

Maisteluparit:

  • Paistettua lohta ja Takatalo & Tompurin Kaski Pils – mehevän lohen ja miedosti savuisen oluen yhdistelmä on oiva ja saa lohen maistumaan hieman loimutetulle.
  • Paahtopaistia, retiisiä ja Fuller’s ESB Extra Special Bitter – karamellisen maltainen ja hieman hedelmäinen ESB antaa mukavaa vastamakua suolaisen mehevälle paahtopaistille, retiisin keventäessä kokonaisuutta. Tässä toimii myös piparjuuri!
  • Berliininmunkki ja CoolHead Juiciness NEIPA – voimakkaan rasvaisen ja makean munkin kanssa sitrusmainen NEIPA keventää makua ja saa haluamaan munkkia lisää.
  • Brie ja Rodenbach Alexander – Huoneenlämpöisenä tarjottavan brien pehmeän rasvainen maku pääsee oikeuksiinsa monitasoisen ja hieman viinimäisen oluen kanssa. Rodenbach Alexander on ehdoton juusto-olut!
  • Jokerina berliininmunkki ja marjainen hapanolut, jossa oluen marjaisuus sopii munkin hillon kanssa ja oluen happamuus raikastaa munkin rasvaisuutta.

Ja jos et löydä juuri näitä oluita, samantyyppiset oluet käyvät hyvin! Olutposti toivottaa hyvää ystävänpäivää!

Katso myös maittavan suklaakakun resepti:

Helppo ja hyvä portterisuklaakakku

mainos