Jyväskylän OlutSatama tulee taas

— 14.-16. kesäkuuta Jyväskylän satamassa Lutakonaukiolla polkaistaan käyntiin jo neljättä kertaa järjestettävä OlutSatama -festivaali.

Tapahtumaan osallistuu lähes 30 panimoa Suomen ohella Ruotsista, Virosta, Liettuasta ja Norjasta. Rentoon ilmapiiriin ja laatujuomiin panostava OlutSatama tuo tarjolle laadukkaan pienpanimo-oluen lisäksi myös siidereitä, ruokaa, frisbeegolfia, olutjoogaa, musiikkia ja keskustelutilaisuuksia huippujuontajineen.

”Olutsataman juomavalikoima on monipuolisempi kuin koskaan aiemmin. Täysin uudistuneelta terassialueelta saa myös viinibaarin antimia sekä Ägräs Distilleryn palkituista tisleistä valmistettuja cocktaileja. Tapahtuman ruokatarjonta on myös laadukas ja mielenkiintoinen. Piknik-alueellamme on mahdollista nauttia tunnelmasta tähtiteltan suojissa tai vaikka kokeilla ystäväporukan kanssa frisbeegolfia ja olutjoogaa. Viihtymisen takaavat katetut lounget sekä loistavat live-musiikkiesitykset ja kiertävät ohjelmanumerot, kuten lähitaikuri ja kaljakamu, jonka johdolla pääset kiertämään aluetta ohjatusti hyvässä seurassa”, kertoo tapahtuman markkinoinnista vastaava Robert Kurki.
Olutposti on tämänkin tapahtuman kumppani.
Kuva: Jani Telatie Photography

 

Virusta päähän lahjakorttikampanja