Olutsatama jo neljättä kertaa Jyväskylässä!

Jyväskylän Olutsatama-tapahtuma keräsi jo neljännen kerran runsaasti oluenystäviä ympäri Suomea maistelemaan juomia ja viihtymään kesäyössä.

Olutsatama-tapahtuma on tunnettu huolellisesti valitusta panimokattauksestaan, johon kuuluu pienpanimoita niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Näin taataan, että oluiden kirjo on monipuolinen ja kiinnostava. Tapahtumassa pyritään siihen, että niin trendioluiden kuin klassikkojuomien ystävät löytävät omia suosikkejaan maukkaiden uutuuksien lisäksi.— 

Paikalliset uudet panimot ja kiertolaispanimot esittäytyivät samalla tiskillä: Panimoyhtiö X, Aalto Panimo ja Hangaround&Nobody.

 

Olutsatama panostaa myös voimakkaasti tapahtumaruokaan ja festivaalin viihtyvyyteen. Moninaisen olutkauttauksen lisäksi tapahtumassa nautittiin olutjoogasta, osallistuttiin olutbingoon ja tanssittiin kesäillassa artistien keinuttamana. Lavaohjelmaa oli runsaasti kotiolutdemosta hapanjuomapaneeliin ja paikallisten panimoiden esittäytymiseen.

Paikalliset kotipanijat Pekka Vesala ja Jouni Raninen esittelivät kotioluentekoa

Olutsataman perustajat Roosa Pihlajamäki ja Noora Hietanen haluavat tapahtuman kehittyvän yhdessä kävijöidensä kanssa. Ensi vuonna Olutsatama täyttää viisi vuotta ja tulee olemaan tekijöidensä mukaan parempi kuin koskaan. Olutposti haastatteli Pihlajamäen ja Hietasen keskellä tapahtuman hulinaa. Kuuntele haastattelu TÄÄLTÄ.

Olutsataman perustajat Roosa Pihlajamäki ja Noora Hietanen