Olutta olutta: Taproom by the Bethnal Green, Lontoo, 7.8.2019

Mikkeller Barissa oli kaamea afterwork-ruuhka, joka valui kaduille ja desibelit oli katossa. Finback ja Track TTO menossa, molempia 5 hanassa. Join pari Finbackia ja pakenin hälinää.

Sitten pyörällä Mother Kellysiin, jossa Queer Brewingin sour ipan julkkarit loppumassa. Preferred Pronouns oli ihan ok, sitruunainen sessiovahvuinen hapanipa. Paikka jo vähän liian mainstream kaltaiselleni hipsterille kun istumapaikkaa ei irronnut. Kävelin sitten Bethnal Green -puiston etelälaitaan innovatiivisesti nimettyyn Taproom by the Bethnal Greeniin, jolla ei kaiketi yhteyksiä edelliseen Taproomiin. Tietenkin rautatien alla holvikaaressa.

24 hanaa pelkästään itä-Lontoon panimoita. Mechanicilla ja Forest Roadilla tässä lähellä myös panimot, mutta kumpikaan ei tänään auki, joten täällä kätevä testata. Forest Roadin Posh Helles varsin toimivaa hellesiä, jopa erinomaista pehmeyttä. Mechanicin Bock vähän liiankin makean toffeista ja pehmeää, mutta aika hyvää. Paljon on lagereissakin kehitytty täällä, verrattain juomakelvottomia ne oli 10 vuotta sitten.