Oluttapahtumaviikonloppu 5-6.7.: Lahti, Helsinki ja Hamina

Tänä viikonloppuna oluenystäviä hellitään oluttapahtumilla niin Lahdessa, Helsingissä kuin Haminassakin. Olutposti vinkkaa niistä alla!

Lahden SOPP-festivaali käynnistyi eilen torstaina ja jatkuu lauantaihin asti. Mukana on tänä vuonna 10 kotimaista pienpanimoa ja tilaviiniyritys. Mukana on panimoita niin Helsingistä, Oulusta, Kuopiosta kuin Torniosta ja Tampereeltakin. Alueella voi osallistua myös olut-tastingiin ja hankkia myös oluisiin sopivaa syötävää. Enintään 8-prosenttisia pienpanimo-oluta voi ostaa tapahtumasta myös mukaan pienpanimomyymälä SOPP SHOP:sta.

CoolHead Brewn Viikissä järjestämässä Craft Beer Garden Festivalissa on parikymmentä panimoa sekä Suomesta että ulkomailta. Maistettavana ovat mm. Burnt Mill Brewery, Verdant Brewing Co., Two Flints, Baron Brewing ja Deya Brewery Englannista, Virosta Põhjala  ja Pühaste, Suomesta mm. Fiskarsin Panimo, Etko Brewing, Salama Brewing, Panimoyhtiö Tuju, Hiisi ja Reveant Brewing Project. Lisäksi tarjolla on viinejä ja safkaa pääosin ulkona tapahtuvalla olutfestivaaleilla.

Kuvat: Tapahtumat

Katso lisää:

SOPP -pienpanimojuhla 4-6.7. Lahden Matkustajasatamassa