Olvilta uuden sukupolven lagerolut

Daring Daughter on Olvin suodattamattomiin ja kuivahumaloituihin lagereihin keskittyvä olutsarja.

Kuvassa nainen pitää kahvikuppiaDaring Daughter -olutsarjan innoittaja on Olvin panimomestari Silja Hylkinen, joka innostui oluthiivoista ja niiden tuomista mahdollisuuksista opiskellessaan Kööpenhaminassa. Daring Daughter -oluet perustuvat ainutlaatuiseen olvilaiseen tositarinaan ja todelliseen henkilöön sekä hänen rohkeaan ja intohimoiseen tapaansa kehittää uusia oluita.

Daring Daughter Brut lager 5,5 % on vaalea, kuivaksi käytetty ultra-dry lager, joka on kuivahumaloitu Crystal-aromihumalalla. Brut lager edustaa uutta oluttyyliä Suomessa. Daring Daughter Brut sopii kevyiden ja myös maustettujen ruokien kanssa, kuten fetasalaatin, curryjen, maustettujen nuudeliruokien ja wokkien kanssa sekä raikastaa kivasti rasvaisia friteerattuja ruokia, etenkin kalaa. Sen energiasisältö on oluelle matala, vain 160 kJ/38 kcal 100 ml:ssa.

Daring Daughter Tropical lager 5,5 % on kesäisen hedelmäinen lager, joka on kuivahumaloitu Sabro-, Amarillo- ja Chinook -aromihumalilla. Se on valmistettu uudella hiivalla ja sen esikuvina ovat olleet amerikkalaiset, trendin harjalla olevat west coast- ja tropical-lagerit. Tropical lager sopii pyöreiden makujen kanssa ja kermaisten, karamellisten ja mausteiden ruokien pariksi. Se on täydellinen ruokajuoma kampasimpukoiden, kermaisten pastaruokien ja kesäisten grilliruokien kuten Buffalo wingsien tai grillatun lohifileen kanssa.

 

Kuvassa on kaksi oluttölkkiä

 

Olutpostin aikaisemmat jutut Silja Hylkisestä ja Olvin tuotteista:

Olvin panimomestari Silja Hylkinen on oluen ammattilainen toisessa polvessa

Olvin panimomestari Silja Hylkinen on oluen ammattilainen toisessa polvessa. Viime vuonna kuvatulla videolla Silja kertoo Olvin Winter Alesta.

Lähde: Olvi Oy:n tiedote

mainos