Original Long Drink Brandy tekee paluun uudistuneen Helsingin Olympiastadionin kunniaksi

Hartwall tuo siemauksen olympiahistoriaa suomalaisten huulille, sillä vuoden 1952 Helsingin olympialaisia varten kehitetty Original Long Drink Brandy palaa takaisin.

Brandy Long Drink on toinen vuonna 1952 olympialaisissa lanseeratuista lonkeroista. Hartwall tuo sen nyt takaisin uudistuneen Olympiastadionin avajaisten kunniaksi.

tölkki

­”Juomassa maistuu brandyn ja Pommacin tasapainoinen makuyhdistelmä. Klassikkomakua on toivottu pitkään takaisin ja nyt vastaamme toiveisiin”, kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Viimeksi Original Long Drink Brandy oli markkinoilla vuonna 2012, jolloin juomaa valmistettiin pieni erikoiserä.

Suomen suurin tapahtuma-areena Helsingin Olympiastadion avaa ovensa yleisölle täysin uudistuneena lauantaina 22.8. starttaavilla avajaisviikoilla. Hartwall on Olympiastadionin pääyhteistyökumppanina toteuttamassa uuden aikakauden stadionkokemusta, mutta yhteistyön juuret ulottuvat Helsingin kesäolympialaisiakin pidemmälle 1920-luvulle saakka. Tuolloin Pommac-juomalla oli oikeus käyttää stadion-tavaramerkkiä ensiluokkaisen tuotteen symbolina jo ennen varsinaisen Olympiastadionin rakentamista.

Uudistuneella Olympiastadionilla Hartwall vastaa suurtapahtumien juoma- ja panimotarpeista. Se toimii myös stadionin kokous-, VIP- ja hospitality-palveluiden sekä stadionin ravintolan juoma- ja panimotuotteiden toimittajana.

”Haluamme brändeillämme olla mukana siellä, missä ihmiset kohtaavat ja syntyy suuria elämyksiä. Jatkamme ylpeinä satavuotista yhteistyötä ja toivomme, että uudistetusta stadionista tulee kaikkien suomalaisten kohtaamispaikka”, sanoo Hartwallin myyntijohtaja Seppo Salkoharju.

Lähde ja kuva: Hartwall

Lue Olutposti -lehden kesänumero nyt ilmaiseksi verkosta!