Ostarin Rokkitähti nyt uudessa formaatissa

”Kasvatin kesäl kaksoisleuan. Korkkasin kehiin suomiräpin uuden vuosikerran”, räppäsi olarilaismuusikko Raimo hiphop-klassikossaan Ostarin Rokkitähti.

Nyt samainen Raimon kulttihitti on siirretty myös kuohuvampaan muotoon. Olarin Panimon Ostarin Rokkitähti Pils 5,4 % lanseerattiin torstaina 8.10.2020. Rokkitähti on pohjoissaksalaistyyppinen pils, jossa on käytetty Bindewaldin pilsnermallasta. Humaloinnin takana Saaz sekä Hallertauer Mittelfrüh -lajikkeet. IBU 36. Olut on saatavilla sekä kegissä, että pullossa.

hanalätkä

”Raimo on meidän näkökulmastamme yksi tärkeimpiä suomi-rapin kulmakiviä ja originaattoreita, jolle koko genre on paljon velkaa. Olarin Panimo haluaa tällä oluella esittää kunnioituksensa Olarin suurelle miehelle, jonka musiikki on ollut alullepanijana ja innoittajana monessa meidänkin jutussa”, kertoo Olarin Panimon toimitusjohtaja, hiphop-musiikin alalla itsekin tunnettu Tommi ”Setä Koponen” Koistinen.

Videoesittelyssä tuorein Olutposti-lehti numero 3/2020

Olutpostin mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.