Päätoimittajalta neljännen lehden aikaan

Olutpostin ensimmäinen vuosi on mennyt – miten meillä meni?

Uuden Olutpostin ensimmäinen vuosi on kohta takana. Nyt on hyvä istua alas, ottaa olut ja rauhassa tarkastella miten meillä on mennyt. Apuna voi tässä käyttää sekä Suomen Olutseuran tekemää kyselyä lehdestä että kaikkia niitä hyviä ja rakentavia palautteita, mitä teiltä lukijoilta on tullut.

Lehden uudistus on aina kaksipiippuinen juttu. Vuoden alusta Olutposti sai kokonaan uuden ilmeen ja sisältöäkin uudistettiin, josta molemmista on tullut sekä positiivista että rakentavan negatiivista palautetta. Ilolla kuitenkin olen huomannut, että positiivista palautettua on tullut hurjasti enemmän. Kiitos siitä!

Matkailujutut ovat kiinnostaneet laajalti, sen olemme huomanneet, on sitten kyse kotimaan- tai ulkomaanmatkailusta. Ensi vuonna jatkamme sekä olutkaupunki-sarjaamme, jossa esittelemme suomalaisia kaupunkeja olutnäkökulmasta, että matkaamme ulkomaille ja kaivamme suurkaupungeista esiin olutnähtävyydet.

Ruoka on mielestämme tärkeä osa oluennautintaa ja siksi nostamme ruokateemaa joka lehdessä. Tästä on tullut paljon kiitosta, joten jatkamme sekä ruokareseptien tuomista erilaisilla teemoilla että muutenkin ruoka- ja olutaiheisia ilmiöitä lehdessä tästäkin eteenpäin.

Luette myös palautteen mukaan mielellänne erilaisista olueen liittyvistä henkilöistä, joita tuomme esiin tulevaisuudessakin. Haluamme esitellä olutkenttää laajasti, myös varsinaisen olutteollisuuden ulkopuolella, joten luvassa kiinnostavia henkilöitä ja ilmiöitä oluen tiimoilta myös ensi vuonna.

Koska me Olutpostissa uskomme jatkuvaan kehitykseen, uudistamme hieman taas lehden sisältöä ensi vuoden alusta. Uusia mielenkiintoisia palstoja ja tekijöitäkin tulee mukaan.

Kiitos että olet lukenut lehteä ja pysy mukana ensi vuonnakin!