Pian ilmestyvä vuoden viimeinen Olutposti-lehti rakastaa ruualla!

Pimeänä vuodenaikana  (19.11.2020) ilmestyvä Olutposti-lehti haluaa ilahduttaa lukijoitaan rakkausnumerolla! Uudessa numerossa kokkaamme rakkausteemaista ruokaa ja hemmottelemme lukijoita erikseen mukana tulevalla taiteltavalla olut ja juusto –oppaalla.

Lisäksi lehdessä on asiaa kotiolutlaitteista, tutustumme Suomen Olutseuran uuteen puheenjohtajaan Juha Sinisaloon ja Teerenpelin Anssi Pyysingiin, sekä opimme, onko pienpanimobisnes kannattavaa. Tutustumme oluen suurimpaan raaka-aineeseen eli veteen ja testaamme oluen virhemakuja kotona. Kerromme myös mikä on humalavesi ja miten kerätään sekä säilötään perinnehiivaa. Mukana myös tuttuun tapaan Arden ja Hannun olutarviot, Tuopillinen –blogisti Jouni Koskisen kolumni, kotiolutresepti, klassikkokapakka ja oluthoroskooppi sekä paljon muuta mielenkiintoista.

Tiesitkö muuten, että Olutposti-lehden tilanneet saavat lukuoikeuden kaikkiin sähköisiin näköislehtiin aina vuodesta 2015 alkaen? Ja tietenkin kaikkiin tuleviin lehtiin. Vuoden 2021 Olutposti-lehdet ilmestyvät 19.2 pe / 4.6 pe / 10.9 pe / 19.11 pe.

Kuvassa Olutposti-lehden kansia