Pidä Saaristo Siistinä ry ja Saimaa Brewing Company yhteistyössä luonnon puolesta

Saimaa Brewing Companyn Brewer’s Organic Kaito Lager nimitetään PSS ry:n 50-vuotisjuhlaolueksi.

Tuoreen ulkoasun kesäksi saava juhlaolut tulee myyntiin valikoituihin ravintoloihin sekä vaiheittain isoimpiin S-ryhmän ja K-ryhmän myymälöihin toukokuun aikana ja osa sen myyntituotosta ohjataan Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimintaan.

”Kotiseutumme Saimaan sekä muiden saaristoalueiden suojelu on panimollemme sydämen asia. Olemmekin iloisia juhlavuoden kumppanuudesta, jonka myötä pääsemme osaltamme tukemaan tätä tärkeää missiota”, kertoo Saimaa Brewing Companyn tuotekehittäjä Kasper Villa.

Pidä Saaristo Siistinä ry tekee konkreettista ympäristöhuoltotyötä Suomen vesillä ja rannoilla toiminta-alueenaan Saaristomeri, Saimaa, Päijänne, Pohjanlahti, Pirkanmaa ja Itäinen Suomenlahti. Yhdistys rakentaa ja huoltaa jätepisteitä, kuivakäymälöitä ja imutyhjennyslaitteita sekä järjestää romun ja vaarallisen jätteen erilliskeräyksiä. PSS ry ylläpitää lähes 200 Roope-palvelupistettä ympäri maata.

”Juhlavuoden kunniaksi oli mukavaa solmia yhteistyösopimus Saimaa Brewing Company:n kanssa senkin vuoksi, että Saimaa on toiminta-alueistamme nyt hyvin ajankohtainen. Meillä on edessä alueen retkisatamia huoltavan aluskaluston uusiminen, ja yhteistyö tukee hyvin käynnissä olevaa Kalusto kuntoon -varainkeruukampanjaamme. Toivomme, että ihmiset nauttivat tästä hyvästä oluesta vastuullisesti ja tölkit kierrättäen”, kertoo PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski tiedotteessaan.

Kuva: Saimaa Brewing Company