Pint and burger: Brygga Laituribaari ja Teerenranta 3.0

Kaunis päivä, elokuun eka, eli Suomessa nykyisin ei niinkään loppukesä, vaan ihan kesä tai joidenkin mielestä kesän alku. Parit oluet.

Teerenrantaan matka suuntautui jo edellisissä postauksissa mainituista syistä. Sinne on vaan helppo mennä ja valikoima on ihan ookoo. Ei mitään huippua kuitenkaan.

No, siinä istuessa huomasin, että Brygga aukesi. Kaino ehdotus kaverille, että kokeiltaisiinko, oliko siitä jo 2 vuotta vai mitä kun viimeksi sen näki auki. Mentiin.

Bryggan valikoiman helmiä. Ei mikään hyvä olut

Ajatuksena oli ottaa pintillinen jotain IPAa. Ei ollut. No mitä vaan Pale Alea. Ei ollut. No mitä vaan.. joku kammo hanaolut, erikoisvahva kotimainen tai taskulämmin Pilsner Uruguell, josta mainittiin ”tätä mä en teille myy, se on lämmin”. Otettiin tuollaiset kuvan mukaiset Kronebourgit, mitkä todellakin ovat sinisessä pullossa ja maultaan ovat varsin latteat. Paikka oli mukavan täynnä, mutta lähempi tarkastelu selvitti, että minä ja kaverini olimme ainoat maksavat asiakkaat. ”Onkohan tämä menossa konkurssiin”, totesi kaverini.

Bryggan kotisivuillahan lukee ”brygga -laituribaari on lahden satamassa sijaitseva rennon letkeä— terassiravintola. laituribaarin valikoimassa korostuvat suomalaiset pienpanimot sekä livemusiikki – säävarauksella tottakai” ja ”avoinna:
kesän jokaisena aurinkoisena päivänä” …. ilmankos se ei ole koskaan auki tänä kesänä, mutta pienpanimot ovat ikuinen arvoitus miten ne korostuvat. Itselleni ei oikein natsaa tuollainen ”ollaan auki jos paistaa ja miten sattuu”,— 

Joka tapauksessa ihan mukava ”toinen kesäpäivä” tänä kesänä ja hyvä ilma istua terassilla parin oluen ajan.

mainos