Pint and burger: Teerenranta 1.0

Vihdoinkin! Teerenrannassa eka olut tänä ”kesänä”. Tämäkään ei ollut niin selvää, meinaan, ensiksi oli tulossa kahden päivän olutmatka, jonka peruutin, sitten kaveri ei päässytkään. Minulla oli kuitenkin aikaväli varattu kahdelle oluelle, joten menin sitten yksikseni.

Siinä se on, Notkea Nipa

Mennessä lähes satoi, oli hemmetin kylmä, poljin fillarilla ja silti t-paidan päällä flanellipaita ja takki ei ollut liikaa. Shortseista en luopunut.

Hetken aikaa istuttuani, aurinkokin paistoi välillä. Hieno juttu. Tässä viihtyi. Kaikennäköistä menijää Lahdessa on ja jostain syystä ohikulkijat katselivat oluen juontia kuin näyteikkunaa, välillä oikein ihmetytti, kun joku jäi tuijottamaan monttu auki, mutta silti Ankkurin alue on se, minne roudaan aina Lahteen tulevat ulkopaikkakuntalaiset. Ei tämä botski sen kummempi ole kun mikään muukaan, josta saa kunnon olutta, vieressä oleva Brygga voi olla jopa parempi, mutta se ei tosiaan ole koskaan auki kun meikäläinen käy tuolla, eli ennen klo 15:sta.
Eikä se Teerenpelin olut mitään ihmeellistä tai taivaallista ole, ei tosin huonoakaan, mutta tässä paikassa on kasassa valikoima, aukioloajat, tuttu paikka ja aika hyvä sijainti, siksi sinne tulee mentyä. Sama juttu keskustan toimipisteessä.

No, peli on avattu. Luulisin pääseväni toisen kerran vielä tuonne. Säälittävääkö? Ei liian.

mainos