Plevnan uusi pullotuskone käy nyt täysillä

Aluehallintovirasto myönsi Plevnan yhteydessä toimivalle Koskipanimolle alle 12 % pienpanimotuotteiden vähittäismyyntiluvan 2.2.2018. Kun ravintolan ja panimon pitkäaikainen haave sai lainvoiman, tilasivat he Yhdysvalloista Meheen pullotuskone.

Alkuvuonna tuotteita myytiin 30 litran olutastioissa hanalaitteineen — esim. juhliin yms tilaisuuksiin. Tynnyrimyynti oli saanut myös hyvän suosion. Pullotuotteiden kysyntä oli kovaa joten ensin pullotettiin erä Siperia Stoutia 8 % muualla jotta saatiin ensimmäisen tuotteen vähittäismyyntiin 27.4.2018

Siirreltävä Meheen pullotuskone mahdollistaa tuoreiden pienpanimo-oluiden, siiderien ja panimosiman pullottamisen ja vähittäismyynnin. Pullotuskoneen maximiteho on 700 pulloa tunnissa. Pullotuskoneessa on samassa etiketöintikone. Vaikka kyseessä on pullotuskone, vaatii pullottaminen paljon käsityötä.

Tiistaina 3.7.2018 saapui vähittäismyyntiin ensimmäisenä Plevnan Vehnäoluen 5 %—  ja FAA alen 4,6 % , Finlayson Art Area tapahtumaan valmistetun oluen. Seuraavana päivänä 4.7 myyntiin tuli myös Panimosima 5 %. — 10.7.aloittaa myynnissä vielä uudella reseptillä valmistettu Plevnan perinteinen Pils 4,7 %. Lisää tuotteita pannaan pulloon seuraavaksi elokuussa. Tuotteita voi ostaa myös pahviseen kuusikko pakkaukseen.— 

Panimon myyntipiste toimii Tampereella Panimoravintola Plevnan baaritiskillä joka päivä avaamisesta klo 21 asti. Panimotuotteita voi ostaa ainoastaan Plevnan myyntipisteestä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.