Brittiläinen verkkokauppa tilasi Pyynikiltä 160 000 tölkkiä olutta

Beer52 -olutklubi ja verkkokauppa teki mittavan tilauksen Pyynikin Brewing Companyn oluista. Ensimmäiset 160 000 tölkkiä lähtevät maailmalle nautittavaksi lähiaikoina.

”Olemme olleet innoissamme suomalaisesta oluesta jo kuukausia. On hienoa vihdoin olla täällä ja tavata oluiden tekijät. Pyynikillä on erittäin laadukkaita ja mielenkiintoisia oluita. Beer52:n asiakkaat odottavat innolla, että pääsevät maistamaan oluita, kertoo sopimuksesta skotlantilaisen Beer52:n Richard Croasdale.

Croasdale ja Pyynikin Brewing Companyn Tuomas Pere solmivat sopimuksen oluiden toimittamisesta verkkokauppaan Tampereella.

”Olemme jo pitkään suunnitelleet pääsyä Iso-Britannian markkinoille. Lontoossa vuosittain järjestetyissä World Beer Awards -kilpailussa oluitamme on valittu kolmena vuotena parhaaksi sarjassaan ja Manchesterin We are lager -olutfestivaaleilla meidän Mosaic Lager meni kuin kuumille kiville. Joten tiesimme, että oluemme maistuu myös brittiläisille”, kertoo olutmestari Pere.

Myös Maku Brewing ja Lumi Brewing solmivat verkkokauppasopimuksen Beer52:n kanssa. Tullin tilastojen mukaan viime vuoden olutvienti Iso-Britanniaan oli 3500 litraa, joten tilaukset kasvattavat vientiä huomattavasti.

Olutposti uutisoi viime torstaina myös Pyynikin Omaan kotiin -kampanjasta.

Kuva: Hannu Riihelä

tilaa olutposti mainos