Rööperin Hopstop olutpuoti avaa syyskuussa Helsingin Punavuoressa

Kalaravintoloistaan tuttu Momentin Restaurants Oy avaa Helsingin maineikkaaseen Punavuoreen olutpuodin ja sen yhteyteen modernin taproomin.

Olutpuodin valikoimiin tulee laaja kattaus niin koti- kuin ulkomaisiakin ulosmyyntioluita. Omat osastonsa saavat myös olut merchandise-tuotteet kuten paidat ja lippikset ja muut oheistuotteet tunnetuilta olutmerkeiltä. 20 -hanaisen taproomin valikoima koostuu vaihtuvista laadukkaista hanatuotteista. Taproomin yhteydessä toimii myös nälkäisiä palveleva deli-nurkkaus.

”Kattavan kumppaniverkostomme sekä konsernin oman maahantuonnin kautta pystymme tuomaan valikoimaan erittäin laadukkaita ja rajattuja oluteriä, joita ei muualta saa. Uskomme myös vahvasti, että olutvaatetukselle on olemassa kysyntää ja tähän kysyntään halusimme vastata”, kertoo Momentin Restaurantsin Concept Lead, Daniel Wallenius.

Oman lisänsä Hopstopin konseptiin tuo myös tilan käyttäminen taidekehyksenä ja galleriana. Hopstop Art Wall näyttelyitä kuratoi katutaidetuottaja Rosa Hultman.

”Liikeideaa miettiessämme yhtenä lähtökohdista oli tuoda vahvasti kehittyneeseen olutravintolagenreen jotain täysin uutta ja originaalia. Mielestämme Rööperin Hopstopissa on hieno yhdistelmä erilaisia elementtejä, jotka yhdessä luovat uniikin ja yhtenäisen kokonaisuuden”, kertoo Wallenius.

Rööperin Hopstop avaa ovensa syyskuun alussa Punavuoressa osoitteessa Annankatu 3.

Lähde ja kuva: Momentin Restaurants / Daniel Wallenius

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.