Sinebrychoffin kevätuutuudet 2022

Sinebrychoffin keväässä uutuuksia monessa kategoriassa.

Karhun olutpesueeseen liittyy suosittu oluttyyli NEIPA, ja Karhun matala-alkoholisten oluiden valikoima täydentyy lagerilla. Gluteeniton KOFF Light on toinen kauden uutuus tähän kasvussa olevaan matala-alkoholisten oluiden kategoriaan. Brooklyn Pilsner keventää jenkkiolutvalikoimaa, ja Crowmoor tuo markkinoille Sinebrychoffin historian ensimmäisen inkiväärioluen. Keväällä markkinoille saadaan myös paljon juomasekoitus-, energiajuoma- ja virvoitusjuomauutuuksia.

juomia

Karhu NEIPA 4,8 % on vahvasti humaloitu New England India Pale Ale, eli tyypillisiä IPA-oluita hieman kevyempi oluttyyli. Se on vaalea ja kevyt, voimakkaasti aromihumaloitu suodattamaton ale. Karhu NEIPA:sta voikin löytää runsaasti erilaisia humalan aromeita, kuten sitrusta, männyn neulasta ja trooppista hedelmää.

Karhu Vaalea Lager 2,8 % on karhumainen matala-alkoholinen lagerolut. Karhu Tumma 2,8 % on ollut markkinoilla jo hieman yli 10 vuotta, mutta matala-alkoholisten oluiden suosion kasvaessa kysyntä on kova myös miedoimmille lageroluille.

KOFF Light 3,5 % – matala-alkoholinen raikas ja kevyt lager on KOFF-olutperheen uusin tulokas, joka vastaa matala-alkoholisten oluiden kasvavaan suosioon. Oluen ystävät haluavat yhtä aikaa hyvän oluen makua ja keveyttä. Gluteeniton.

Brooklyn Pilsner 4,6 % on tyylilleen uskollisesti vaalean kullan värinen, ja siinä on rohkea humalointi, joka viimeistelee makuelämyksen sitruksisuudellaan. Brooklyn Pilsner on täysin uusi olut Brooklyn Breweryn valikoimassa, ja Suomi on USA:n ulkopuolella Venäjän ohella ensimmäinen maa, jossa olut lanseerataan.

Crisp Hoppy Lager 0 % on Mosaic-humalalla kuivahumaloitu 0 % lagerolut, joka täydentää Sinebrychoffin alkoholittomien oluiden laajaa valikoimaa entisestään. Olut toimii erinomaisesti vaikka itämaisen keittiön ruokien kanssa tai ihan vain seurustelujuomana.

Crowmoor Rusty Rook Ginger Beer 4,5 % on inkivääriolutuutuus kasvavaan kategoriaan. Sinebrychoffin ensimmäinen inkivääriolut on raikas ja mausteinen uutuus, jossa sokeria on vain 6 grammaa 100 millilitrassa. Inkiväärioluessa pitää olla sopivasti mausteisuutta ja vähän makeutta – sitä inkiväärin pientä ’potkua’ unohtamatta.

Somersby Passionfruit & Orange 4,5 % saapuu kausimauksi kevään ja kesän hetkiin. Siideri maistuu passionhedelmältä ja appelsiinilta.

Somersby Wild Berries 0,0 % on Somersbyn toinen alkoholiton siideri Somersby Apple 0,0 %:n lisäksi. Alkoholiton siideri on janojuoma, joka sopii moneen tilanteeseen. Kuuman kesän hedelmäinen herkku saa makunsa eksoottisesta passionhedelmästä ja raikkaasta appelsiinista.

Crowmoor Vodka Spritz Great Grapefruit 4,1 % tuo markkinoille uuden hard seltzer -maun. Crowmoorin suosittu vodka spritz -juomasekoitusperhe laajenee uudella maulla, raikkaalla ja luonnollisella greipillä.

Golden Cap LONG ZERO Cranberry 5,0 % on raikas, karpalon makuinen long drink. Toisessa uutuudessa Golden Cap LONG ZERO Limessä maistuu sitruksinen lime.

Suomen suosituimman juomasekoituksen uutuudet ovat Breezer Raspberry & Yuzu 4,0 % ja suosittuun seltzer-kategoriaan kuuluvat kevyemmät Breezer Seltzer Lemon & Lime 4,0 % ja Breezer Seltzer Raspberry Lime 4,0 %.

Sinebrychoffin muita uutuuksia ovat Muumi Metsämansikka SokeritonBattery No Calorie Blush Limited Edition, Monster Energy Mule, Monster Ultra Fiesta, #WhatTheFanta, Bonaqua Noste ja Bonaqua Villipäärynä.

Uutuuksien jakelu alkaa suurimman osan juomia kohdalla 14.3. kautta maan. Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla hiilineutraalisti.

Lähde ja kuva: Sinebrychoff