Sipsileivitetty kanaleike ja savupaprikamajoneesi IPA-oluen kera

0

 

Hedelmäisen maltaisen, katkeran IPA-oluen kanssa kannattaa usein tarjota hieman tuhdimpaa, suolaista ruokaa, koska näin humalan katkeruus leikkaa ruoan tuhtiutta ja oluen hieman karamellimainen ja hedelmäinen makeus tasapainoittaa ruoan suolaisuutta. Hyvä hiukopala IPA-oluen kylkeen onkin maukkaan rapeat sipsileivitetyt kanafileet mausteisen savupaprikamajoneesin kera. Tee vaikka viikonlopun leffaevääksi!

Sipsileivitetyt kanafileet ja savupaprikamajoneesi

4:lle

Noin 3 dl Estrella Butter & Seasalt -chipsejä

1 dl vehnäjauhoja

4-6 ohutta kanafilettä

1 kananmuna

Öljyä paistamiseen

Suolaa ja mustapippuria

Murustele sipsit käsien välissä pieniksi muruiksi. Sekoita pippuria ja suolaa vehnäjauhoihin. Leivitä ohuet kanafileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi sipsimuruissa. Paista kullankeltaisiksi öljyssä.

Savupaprikamajoneesi

3 rkl majoneesia

1 rkl sweet chili -kastiketta

1 tl savupaprikajauhetta

Suolaa

Sekoita raaka-aineet ja laita viileään tekeytymään sen ajaksi kun paistat kanafileet. Dippaile kuumia kanafileitä majoneesiin. Seuraksi viileä IPA-olut.

 

JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

Kommentointi suljettu.

Scroll Up