Antti Kotti jatkaa Suomen Olutseuran puheenjohtajana – hallitukseen uutta voimaa

0

Suomen Olutseuran 30-vuotisjuhlakokous pidettiin tänään 23.3.2019 Kuopion Rauhalahdessa. Suomen Olutseura perustettiin Kuopiossa 30 vuotta sitten 1989.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin jatkokaudelle Antti Kotti Somerolta. Seuran hallitus uudistui voimakkaasti, peräti kymmenen uuden jäsenen voimin. Suomen Olutseuran hallitukseen valittiin kauttaan jatkavien Juha Kajasen ja Jouko Luttisen lisäksi Mikko Hentunen, Jukka Kuva, Mila Nevalainen, Johanna Siik, Juha Sinisalo, Erica Sterrantino ja Kimmo Toivola, sekä varajäseniksi Mika Apell, Pirkka Elfving, Petri Ikonen ja Mika Kulin.

– On hienoa saada hallitukseen suuri määrä innokkaita olutharrastajia. Uudessa hallituksessa on hyvin monipuolista osaamista. Uskon, että tällä porukalla saamme päivitettyä paitsi Suomen Olutseuran toiminnan, myös koko suomalaisen olutseuratoiminnan tähän päivään, puheenjohtaja Antti Kotti toteaa.

– Suomen Olutseuran 30 toimintavuotta ovat sisältäneet monenlaisia vaiheita. Olutkulttuuri on monessa mielessä hyvin erilainen kuin 30 vuotta sitten. Olutharrastajien kenttä on laajentunut ja monipuolistunut. Olutharrastajia on hyvin monenlaisia, eikä heillä keskenään ole välttämättä paljoakaan yhteistä. Silti he kaikki mahtuvat Suomen Olutseuran piiriin.

– Suomen Olutseuran päätehtävä on tuoda oluen ystäviä yhteen ja edistää olutkulttuuria Suomessa. Tässä meillä riittää työsarkaa vielä tuleviksi vuosikymmeniksi, Kotti päättää.

Suomen Olutseura on yksi Olutpostin omistajista. Antti Kotti sekä edellinen Pj. Simo Hämäläinen ovat myös voimahahmot Olutposti median uuden nousun taustalla.(Kuvassa)

Lähde: Suomen Olutseura ry tiedote
Kuva: cyde


JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

Jari "cyde" Hyttinen
Scroll Up