Tampere GIN kategoriansa voittoon World Gin Awards 2023 -kilpailussa

Tampere GIN on valittu 19.1.2023 kansainvälisessä World Gin Awards 2023 -kilpailussa oman kategoriansa, contemporary style gin, parhaaksi giniksi Suomesta.

Tampere GIN 47 % sai saman maininnan World Gin Awards -kisassa myös vuonna 2019. Olut- ja tislaajamestari Mika Pirinen pitää voittoa merkittävänä osoituksena siitä että yhtiön ginin laatutaso on edelleen pysynyt korkeana yhä kiristyvässä kilpailussa. Tampere GINin kisa jatkuu 34 maan joukossa ainoana suomalaisena gininä sarjassaan 23.2.2023 pidettävään loppukilpailuun jossa valitaan World’s Best Gin 2023.

Tampere GIN on yli kahden vuoden kehittämisen tulos ja siinä on 15 eri yrttiä, maustetta ja hedelmää. Tampere GINissä maistuvat neljä vuodenaikaa: keväisten yrttien tuoreus, auringon kypsyttämät hedelmät, syksyn mehevät marjat ja joulun lämpimät mausteet.

Tampere Brewing & Distilling Co on perustettu joulukuussa 2017 ja kesällä 2022 avattu panimo- tislaamo-taproom sijaitsee PMK-talossa Tammelassa, Erkkilänkatu 11B

Tampere Brewing & Distilling Companyn valikoimassa on neljä erilaista Tampere GINiä, Tampere WHISKY, kaksi viskitynnyrissä kypsytettyä vodkaa sekä useita oluita Tampere- ja Full Taste Beer- tuoteperheissä.

Lähde ja kuva: TBD tiedote