Sinebrychoffin panimomestari Tapio Kangas-Heiskan kattava ura

Suomen vanhimman panimon Sinebrychoffin panimomestari Tapio Kangas-Heiska on nähnyt suomalaisen oluen lähihistorian paraatipaikalta. Kesätöissä vuonna 1981 letkuttajana Sinebrychoffin Hietalahden panimolla aloittanut, Münchenin panimomestarikoulutuksen kautta Keravan olutpanimon koko juomatuotannosta nyt vastaavana Kangas-Heiska on työskennellyt panimoalalla yhteensä nelisenkymmentä vuotta.

Nyt Tapio jää ansaitulle eläkkeelle. Olutposti teki miehestä artikkelin uusimpaan  Olutposti-lehteen 1/2021, joten voit lukea lisää miehen huimasta urasta lehden sivuilta. Katso videolta mikä on Tapion merkityksellisin olut ja oma olutfilosofia!

Teksti ja video: Anikó Lehtinen ja cyde

Tilaa nyt! Saat lehden uuden numeron ja tilaajaedut jälkitoimituksena 20.4. saakka.

Katso myös Yle Areenan Juomia joka janoon. Katsaus Sinebrychoffin historiaan.

Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!

Tässä muutamia aikaisempia Sinebrychoff -juttuja verkostamme:

Sinebrychoff valmistaa juomansa kokonaan uusiutuvalla energialla 1.1.2021 alkaen

Esittelyssä Sinebrychoffin uudet hanaoluet

Olut ja kulttuuri: Marja-Liisa Weckström, Sinebrychoff

1819 – Sinebrychoffin juhlaolut yhdistää perinteen moderniin panimo-osaamiseen

Sinebrychoff lahjoitti 50 000 euroa Kansallisgallerialle


Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.