Kurkista kesäkuun alussa ilmestyneeseen Olutposti-lehteen!

Maukkaan kesän merkki – Olutposti!

Juuri sopivasti kesälukemiseksi 6.6.  ilmestyvä Olutposti sisältää reippaasti asiaa juoma- sekä ruokamaailmasta.

Reissuille pääsee oman laiturin nokassa istuskellessa, kun Olutposti vie olutmatkoille Ruotsiin, Riikaan ja Wieniin sekä piskuiseen Luxemburgiin. Rommeja pääsemme ihastelemaan Karibialle ja vinkkaamme myös hauskoja juomakohteita Suomesta. Lehdessä grilli savuaa kuumana, kun kokkaamme oluella maustettua grillipizzaa ja hampurilaisia. Olutta maistelemme myös jäätelön kanssa ja siideristä pitävät voivat nauttia mökillä omenaista applemisua.

Haastatteluissa on juomamaailmaan astunut näyttelijä Peter Franzén, RPS Brewingin Aki Railanmaa, siiderimies Esa Paloharju ja englantilaisen CAMRA:n vetäjä Laura Emson, lisäksi selvitämme pienpanimoiden lähihistoriaa ja oluenarvioinnin sisäisiä motiiveja. Tislepostissa kerrotaan suomalaisesta kansallisjuomasta eli pontikasta, ja siideripostissa alkuperäisistä suomalaisista omenalajikkeista.

Mukana myös tutut kolumnistimme Oulusta ja Kanadasta, kotiolutasiaa Maltainen-blogin Mika Laitiselta, kiinnostava oluttyyli ja -resepti kotipanijoille sekä suositut olutarviot Hannulta ja Ardelta unohtamatta ristikkoa sekä ällistyttävän paikkansa pitäviä horoskooppeja ja  Juho Juntusen sarjakuvaa, joka vie meidät ratkaisemaan juomahaasteita luonnon keskelle. Tämä ja paljon muuta seuraavassa lehdessä, vietä kesä Olutpostin seurassa!

HUOMIO! Olutpostin e-lehdessä on mukana tilaajille oma grillausopas ja tietenkin etukortteja eri liikkeisiin.

Tilauksissa kannattaa suosia edullista ja ekologista e-lehteä. Sinne tulee ajan saatossa lisää etuja ja sisältöjä!

Katso videolta kuinka Olutpostin e-lehti toimii!