Täytettyjä kanafileitä punaisessa siideriliemessä

0

Kuiva omenasiideri on erinomainen ruuanlaittojuoma, joka toimii varsinkin kana- ja valkolihaisten kalaruokien paistinliemenä, nyt kun syksyisin haudutellaan erilaisia patoja ja muita uuniruokia.

Kuiva omenasiideri antaa ruokaan hauskaa hapokuutta ja hedelmäisyyttä, joka raikastaa pataruokia ja tuo esiin niiden hienovaraisempia aromeja. Kokeile näitä helppoja ja maukkaita täytettyjä uunikanafileitä punaisessa siideriliemessä, et pety!

Täytetyt kanafileet punaisessa siideriliemessä

  • 4 kpl kanan rintafileitä
  • Noin 50 g pehmeää voita
  • 2 rkl raastettua parmesanjuustoa
  • 4-6 kpl miniluumutomaattia
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 pnt timjamia
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Noin 2 dl kuivaa, ranskalaistyyppistä omenasiideriä
  • 1 rkl hunajaa

Mausta voi pieneksi leikatulla timjamilla, parmesanilla, paprikajauheella, suolalla ja pippurilla. Leikkaa miniluumutomaatit puoliksi. Nuiji kanafileet ohueksi. Täytä fileet voiseoksella, muutamalla tomaatinpuolikkaalla ja rullaa. Kiinnitä hammastikuilla. Laita uunivuokaan, kaada mukaan siideri ja hunaja. Paista 180-asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile voissa pyöräytettyjen herneiden ja ranskalaisten perunoiden kera. Juomana kuiva ranskalaistyyppinen omenasiideri.


JAA KAVERILLE.

Kirjoittaja

Anikó Lehtinen
Scroll Up