Teerenpeliä myös Jyväskylässä

Pyysingin perheyhtiö on avannut kahdeksannen Teerenpeli-ravintolansa Jyväskylään.

Teerenpeli Jyväskylä avautui keskustan kävelykadulla, osoitteessa Kauppakatu 32. Yritykseltä meni parisen vuotta sopivan liikepaikan löytämisessä. Ravintolapäällikkönä jatkaa Tomi Hiltunen, joka oli samassa tilassa sijainneen ravintola Shakerin ravintolapäällikkö.

Ravintolan sisustussuunnittelun on Teerenpeli-konseptin mukaisesti toteuttanut sisustusarkkitehti Sebastian Sandelin.

Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa sisällä, 20 ympärivuotisella terassilla sekä 60 kesäterassilla.

Teerenpeli on tunnettu omista innovatiivisista pienpanimo-oluistaan ja siidereistään sekä Suomen suurimmasta mallasviskitislaamosta. Laadukkaat tuotteet yhdistettynä TeerenDeli-ruokalistan herkkuihin ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun ovat niitä tekijöitä, joita asiakkaat Teerenpelissä arvostavat.

Franchising-yrittäjä haussa

Teerenpeli Jyväskylä aloittaa Teerenpelin omana ravintolana. Parhaillaan Jyväskylään etsitään franchising-yrittäjää. Teerenpelillä on ennestään franchising-yritykset Turussa ja Lappeenrannassa.

Ensimmäinen Teerenpeli perustettiin Lahteen 23 vuotta sitten. Teerenpeli Yhtiöihin kuuluu kahdeksan Teerenpeli-ravintolaa Helsingissä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Tampereella, Turussa sekä nyt Jyväskylässä. Konserniin kuuluu myös Teerenpeli Panimo & Tislaamo, kaksi Taivaanranta á la carte -ravintolaa sekä laivaravintola Teerenranta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 11 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 80 henkilöä.

 

Teerenpeli Jyväskylä

Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä

Avoinna arkisin klo 12-02, pe – la klo 12-03.