Tilaa Olutposti

Tilaa Olutposti-lehti täyttämällä alla oleva kaavake. 4 numeroa kestotilauksena tai määräaikaisena hintaan 28€ euroa.

Kaikki tilauksia, laskutusta, osoitteen muutoksia ym. koskevat asiat osoitteeseen olutposti@jaicom.com  tai puhelimitse 03 42465319

Suomen Olutseuran jäsenten tilaukset: jasenasiat@suomenolutseura.fi

Tilauskaavakkeen täytettyäsi emme lähetä erillistä tilausvahvistusta. Rekisteriseloste.

HUOM! Kaikki tilauksia, laskutusta, osoitteen muutoksia ym. koskevat asiat osoitteeseen olutposti@jaicom.com  tai puhelimitse 03 42465319


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

OLUTPOSTI NUMERO 4. KUVAUS
SISÄLLÖSTÄ OLKAA HYVÄ

Tässä tämän vuoden viimeisessä Olutpostissa on pääosassa olutmaailman suurin stara, Garrett Oliver. Lue miten Brooklyn Breweryn panimomestarista tuli maailman kuumin panimopersoona ja mitä hän ajattelee oluen tulevaisuudesta, hapanoluista ja olutmaailman ilmiöistä.

Seuraavaan vuoteen Olutposti tähyää ennustamisen muodossa. Olutalan asiantuntijat kertovat, mitä uutta tapahtuu olutrintamalla vuonna 2019.  Katso mikä on seuraava trendioluttyyli ja miten olutbusiness muuttuu ensi vuonna!

Matkajutussa Olutposti käy Amsterdamissa ja Jyväskylässä. Selvitämme Jyväskylän olutsalaisuudet ja Amsterdamin parhaat olutpaikat. Saat myös tietää, miksi Jyväskylässä soitetaan iltasoitto kesäisin.

Oluentekijä Mikko Salmi on valittu Hyväksi Tuomaaksi vuonna 2017 ja seuraavan Hyvän Tuomaan valinta lähestyy. Lehdessä selvitetään mikä tämä ansiokas olutmaailman nimitys on ja kuka sen valitsee. Samassa jutussa selviää miksi olutmaailma nimittää myös Pahan Nuutin.

Olutta ja ruokaa lehdessä on luvassa kahdenkin jutun verran. Talven arkeen ja juhlaan sopivia pata- ja uuniruokareseptejä on sekä lihansyöjille että kasvissyöjille. Omaa olut ja ruoka -filosofiaansa taas avaa Olutpostissa huippukokki Pekka Terävä, joka on ollut mukana suunnittelemassa nimenomaan ruokajuomaksi sopivaa olutta.

Mukana lehdessä on myös tietoa uudesta, trendikkäästä Brut IPAsta, klassikkopubi Turusta, olutvitsejä ja muuta mukavaa. Tilaa oma lehtesi itselle tai vaikka joululahjaksi. Uusin lehti on luettavissa edullisesti (4,50€)  verkossa jo nyt!

OLUTPOSTI NUMERO 3. KUVAUS
SISÄLLÖSTÄ OLKAA HYVÄ

Uusi muhkea lukupaketti ilmestyy 13. syyskuuta kaikille oluen ja muiden laatujuomien ystäville. Olutpostin käsittelyssä olut ja viski, olutkaupungit Pori ja Budapest, Pink Boots Society ja paljon muuta.

Oluen ja viskin maistelu yhdessä on kovassa nosteessa, mutta miten perehtyä näiden kahden jalon juoman salaisuuksiin? Olutpostin haastattelussa mm. viskiguru Jarkko Nikkanen. Haemme makuyhdistelmiä myös oluen, viskin ja ruoan yhdistämisestä. Mukana myös helppoja reseptejä kotikokeille. Luvassa tuhti paketti oluen ja viskin ystäville vasta-alkajasta ammattilaiseen.

Olutpostin olutkaupunkisarjassa vuorossa  Pori. Lehdessä esitellään niin porilaiset panimot kuin kaupungin olutkulttuurikin. Uusi sarja kertoo Suomen klassikkopubeista ja Kulmapöydässä istuu haastateltavana muotimaailman ikoni Jaakko Selin. Kansijutussa avataan suosittujen lifestyle-bloggaajien olutmieltymyksiä.
Tässä numerossa Olutposti matkustaa Budapestiin. Kerromme kansainvälisen olutmaun muuttumisesta,  tsekkiläisestä olutkylvystä ja avaamme mikä on vain naisille tarkoitettu kansainvälinen olutjärjestö Pink Boots Society.
Olutposti haluaa olla vastuullisen olutkulttuurin tukija. Syyskuun numerossa perehdymme tämän teeman kautta hanaoluen ympäristöystävällisyyteen. Lehdessä myös tietopaketti oluesta ja sen sovittamisesta erityisruokavalioihin keliakiasta vegaaniuteen. Siideripalstalla esitellään kotimaisia siiderintekijöitä sekä kerrotaan siideriomenasta. Kotiolutresepti-sivulla paljastamme erään tunnetun pienpanimon pilsner-reseptin.

 

OLUTPOSTI NUMERO 2. KUVAUS
SISÄLLÖSTÄ OLKAA HYVÄ

Olutpostin kesän suuressa olutlukupaketissa on entistä pidempiä juttuja ja lisää sivuja lukunautinnon pidentämiseen. Erilaiset oluen parissa työskentelevät henkilöt kiinnostavat olutkansaa ja tässä lehdessä kerromme niin olutperhe Ylänteistä kuin olut- ja lautapelikerhon perustaja Erkki Hämeestä, unohtamatta Kulmapöydässä vierailevaa Lontoossa asuvaa toimittajaa Jouko Heikuraa.

Sekä kotimaan- että ulkomaanmatkailu on tärkeä osa olutkulttuuria ja siksi Olutposti esittelee kaksi täysin erilaista olutkaupunkia vierailukohteineen; Madridin ja Oulun. Molemmat ovat erinomaisia olutkaupunkeja ja kummassakin kannattaa ehdottomasti vierailla.
Olutpakinassa puhutaan olutsnobismista ja kotiolutpuolella kerrotaan ratkaisuja yleisimpiin oluenteko -ongelmiin. Siideripalstalla vertailussa ovat ranskalainen ja englantilainen siiderikulttuuri. Kerromme myös oluesta avaruudessa.

Tässä numerossa alkaa myös sarja jossa suomalainen pienpanimo paljastaa yhden reseptinsä kotioluentekijöiden riemuksi. Hannu Nikulaisen olutarviot löytyvät lehdestä taas kuten myös kiinnostavaa asiaa oluttuomaroinnista ja siihen opiskelusta. Kesän viihdykkeeksi on myös tehty terasseilla ja piknikeillä hyödynnettävä olutvisa sekä kesäkuumalla nautittavat oluen ja jäätelön yhdistämisvinkit. Kesä on ulkokokkailun aikaa, joten kesän parhaimmat grillivinkit olutsuosituksineen ovat tarjolla tässä lehdessä. Toivottavasti toffeeribsit, grillivegepizzat ja äyriäisvartaat maistuvat!

 

 

 


Scroll Up