Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi täyttämällä alla oleva kaavake. 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi. Huom! Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi!

Käsittelemme tilauksen noin 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jälkitoimitus 2 viikkoa lehden ilmestymisen jälkeen.

Tilausehdot ja rekisteriseloste.

Price: 28,00 €
Oluitposti-lehti 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi sis. ALV 10 %
0,00 €

Lataa tulostettava lahjakortti tästä.

Kyseessä on kestotilaus, jonka voi halutessaan katkaista lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen mikko@olutposti.fi.

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain extraa. Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin vuodesta 2015 alkaen ja 10 % alennus kaikista Olutpostin oheistuotteista verkkokaupassamme. Lisää tilaajaetuja tulossa!

Käsittelemme tilauksen 14 vuorokauden aikana maksusta.

Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta. Sen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena voimassaolevalla hinnastohinnalla.


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

Katso tästä uuden Olutposti-lehden videoesittely!

Uudessa syksyn Olutposti-lehdessä vierailemme kulttuuripersoona A.W. Yrjänän ja vaimonsa Kikke Heikkisen kotona, jossa nautitaan maittava illallinen pariskunnan itse tekemän siiderin kera. Formulatähti Valtteri Bottas ja kumppaninsa pyöräilijä Tiffany Cromwellin esittelevät  Tislepostissa uudenlaisen kaura-omenaginin ja lisäksi vierailemme kotimaisilla musiikkifestareilla selvittämässä juomien, ruoan ja musiikin yhteyttä.

Matkaamme myös Tanskan maalaismaisemissa ja tutustumme Craft Beer Nomadien kanssa Serbian olutmarkkinoihin. Reseptiosiossa kokkailemme sadonkorjuuillallisen sekä hienostuneita ranskalaispiirakoita eli galetteja oluen kera.

Oluesta syvemmin kiinnostuneille tarjoamme oppaan kotiolut- ja panimoslangin maailmaan  sekä mitä jälkiä pandemia jätti varsinkin pienpanimolle.  Tuttuun tapaan mukana ovat suosittu oluthoroskooppi, klassikkokapakka, olutslämäri, ristikko, Arden ja Hannun olutarviot sekä maanmainiot kolumnistimme ja paljon muuta mielenkiintoista.

Tämänkertainen tilaajalahja on viihdyttävä aikuisten juoma-aiheinen väritysvihko. Tuttuun tapaan lehdestä löytyvät QR-koodit vievät lukijat kattaviin extrasisältöihin Olutpostin verkossa. Kyseessä on taas kerran varsinainen megapaketti oluen ystävälle, joten tilaa lehti itsellesi tai ystävällesi ja ole onnellinen!

Tämänkertainen tilaajalahja on viihdyttävä aikuisten juoma-aiheinen väritysvihko. Tuttuun tapaan lehdestä löytyvät QR-koodit vievät lukijat kattaviin extrasisältöihin Olutpostin verkossa. Kyseessä on taas kerran varsinainen megapaketti oluen ystävälle, joten tilaa lehti itsellesi tai ystävällesi ja ole onnellinen!

Saat uusimman numeron jälkitoimitettuna 25.9. saakka!

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR -koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin. Samoin lehden jokainen tilaaja saa Olutposti-lehden mukana tilaajalahjan, joka tällä kertaa koostuu useista tarroista. Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi!

aikakausilehti