Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi täyttämällä alla oleva kaavake. 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi. Huom! Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi!

Uusin lehti toimitetaan jouluksi annettuun osoitteeseen jos tilaus tehdään 5 päivää ennen aattoa ja Posti näin suo.

mainos

Voit ladata jouluisen lahjakortin täältä.

Huom! Tilaukset vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Ulkomaantilauksissa kysy tarjous mikko@olutposti.fi.

Tilausehdot ja rekisteriseloste.

Price: 28,00 €
Oluitposti-lehti 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi sis. ALV 10 %
0,00 €

Kyseessä on kestotilaus, jonka voi halutessaan katkaista lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen mikko@olutposti.fi.

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain extraa. Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin vuodesta 2015 alkaen ja 10 % alennus kaikista Olutpostin oheistuotteista verkkokaupassamme. Lisää tilaajaetuja tulossa!

Käsittelemme tilauksen viimeistään 14 vuorokauden aikana maksusta.

Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta. Sen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena voimassaolevalla hinnastohinnalla.


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

Uuden  Olutposti-lehden mukana pääset nojatuolimatkalle Yhdysvaltojen olutmaailmaan, humalasadonkorjuuseen Saksan Hallertauhin sekä Bulgarian pienpanimoskeneen. Siideripostissa tutustutaan Englannin siiderimaailmaan ja kuka on Suomen parhaan siiderin takana. Tislepostin puolella esittelyssä gini sekä Suomen suosikkiharmaa eli juhlavuottaan viettävä lonkero. Esittelyssä myös savuoluet ja Kotiolutpostissa stoutit ja asiaa keskioluen historiasta, Suomen pullo- ja tölkkikierrätyksestä sekä kauppojen olutmyynnistä.

Kerromme myös millaista olutopetusta löytyy Suomessa ja mitkä ovat toimituksen suosikkiolut- ja leffayhdistelmät. Tutustut myös olutmaailman uutuuskeksintöihin. Lehden kattavasta reseptiosiosta voit poimia reseptit lämmittäviin, oluella maustettuihin keittoihin ja siideriglögiin tai kokkailla tuhteja voileipiä, oluen kanssa tietysti.  Mukana myös klassikot kuten Hannun ja Arden olutarviot, olutslamäri, klassikkokapakka, ristikko, monipuoliset kolumnistit ja kaiken ennustava oluthoroskooppi.
Tilaajalahjana tässä vuoden viimeisessä Olutpostissa joulu- sekä pakettikortteja!

Uusin numero 4/2022 jälkitoimitetaan uusille tilaajille aina 15.12 saakka. Sen jälkeiset tilaukset alkavat vuoden ensimmäisestä numerosta. Olutposti-lehti ilmestyy vuonna 2023 seuraavasti:  24.2/4.6/8.9/24.11

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR-koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin. Samoin lehden jokainen tilaaja saa Olutposti-lehden mukana tilaajalahjan, joka tällä kertaa koostuu useista tarroista. Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi!

mainos