Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi täyttämällä alla oleva kaavake.— 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi.
Kyseessä on kestotilaus, jonka voi halutessaan katkaista lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen mikko@olutposti.fi — tai puhelimitse 050 9100 655. Samoin osoitteen muutokset ja muut yleiset asiat tilauksiin liittyen.

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain extraa. Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin vuodesta 2015 alkaen ja 10 % alennus kaikista Olutpostin oheistuotteista verkkokaupassamme.  Lisää tilaajaetuja tulossa!

Tilauskaavakkeen täytettyäsi emme lähetä erillistä tilausvahvistusta. Käsittelemme tilauksen 5 arkipäivän sisällä.

Lähettämällä tilauksen hyväksyn tilausehdot. Minulla on 14 päivää aikaa muuttaa mieleni. Jos peruutan tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta. Sen jälkeen tilaus jatkuu valitsemallani tilauspituudella voimassaolevalla hinnastohinnalla.

Tilausehdot ja rekisteriseloste.

Price: 28,00 €
Oluitposti-lehti 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi sis. ALV 10 %
0,00 €

Vuoden viimeisestä Olutposti-lehdestä voit lukea, miten syntyy hyvä olutvalokuva, mitä kuuluu Viron olutskeneen ja Tanker -panimolle ja kuinka humalaa viljellään Oregonissa. Lisäksi tarkastelemme oluen asemaa teknologiaympyröissä ja -yrityksissä, kerromme kuinka pienpanimoiden matkailutoiminta on kehittynyt ja miten suuret panimot ovat selvinneet koronavuodesta.

Lehden avulla kokkaat talvisen lämmittävät olutpadat ja nautit ystävien kanssa fondueita, olutsuosituksineen tottakai! Voit myös lukea suomalaisen 25 vuotta täyttävän mallasviskin synnystä ja taikoa calvados-cocktailin Tislepostin mukaan ja kävellä Tampereen keskustan halki seuraten lehdessä olevia historiallisia olutmaamerkkejä. Kotiolutpostissa saat vinkit taas uuden oluttyylin tekoon, suosituimmat kotiolutraaka-aineet sekä raporttia Olutliiton vuosittaisesta kotiolut kilpailusta. Mukana tuttuun tapaan myös kattavat olutarviot, klassikkokapakka- ja -olut, suositut kolumnimme ja horoskooppi ja todella paljon muuta asiaa ja viihdettä. Uutena avauksena aloittaa siiderikulttuuriin paneutuva Siideriposti!

Ja tällä kertaa tilaajalahjana hauska ja jännittävä Hyvien Uutuuksien Perässä – peli (H.U.P-peli) missä kova kiire olutfestareille kaikkien hauskojen kommellusten saattamana. Lehdessä on myös artikkeleita joihin liittyvät videot. Ne ovat ensin kaikkien lehden tilanneiden tai  sen ostaneiden katsottavissa QR-koodia käyttäen.

Hyvää tavaraa myös tosikoille sekä kaikille tiedonjanoisille!

Huom! Lehti ja tilaajaextrat toimitetaan kotiin myös jälkitoimituksena 15.1.20221  saakka!


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

 

 

mainos