Tilaa lehti

Kaikki tilauksia, laskutusta, osoitteen muutoksia ym. koskevat asiat osoitteeseen olutposti@jaicom.com  tai puhelimitse 03 42465319

Suomen Olutseuran jäsenten tilaukset: jasenasiat@suomenolutseura.fi

Tilauskaavakkeen täytettyäsi emme lähetä erillistä tilausvahvistusta. Rekisteriseloste.

HUOM! Kaikki tilauksia, laskutusta, osoitteen muutoksia ym. koskevat asiat osoitteeseen olutposti@jaicom.com  tai puhelimitse 03 42465319


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

OLUPOSTI NUMOERO 2. KUVAUS
SISÄLLÖSTÄ OLKAA HYVÄ

Olutpostin kesän suuressa olutlukupaketissa on entistä pidempiä juttuja ja lisää sivuja lukunautinnon pidentämiseen. Erilaiset oluen parissa työskentelevät henkilöt kiinnostavat olutkansaa ja tässä lehdessä kerromme niin olutperhe Ylänteistä kuin olut- ja lautapelikerhon perustaja Erkki Hämeestä, unohtamatta Kulmapöydässä vierailevaa Lontoossa asuvaa toimittajaa Jouko Heikuraa.

Sekä kotimaan- että ulkomaanmatkailu on tärkeä osa olutkulttuuria ja siksi Olutposti esittelee kaksi täysin erilaista olutkaupunkia vierailukohteineen; Madridin ja Oulun. Molemmat ovat erinomaisia olutkaupunkeja ja kummassakin kannattaa ehdottomasti vierailla.
Olutpakinassa puhutaan olutsnobismista ja kotiolutpuolella kerrotaan ratkaisuja yleisimpiin oluenteko -ongelmiin. Siideripalstalla vertailussa ovat ranskalainen ja englantilainen siiderikulttuuri. Kerromme myös oluesta avaruudessa.

Tässä numerossa alkaa myös sarja jossa suomalainen pienpanimo paljastaa yhden reseptinsä kotioluentekijöiden riemuksi. Hannu Nikulaisen olutarviot löytyvät lehdestä taas kuten myös kiinnostavaa asiaa oluttuomaroinnista ja siihen opiskelusta. Kesän viihdykkeeksi on myös tehty terasseilla ja piknikeillä hyödynnettävä olutvisa sekä kesäkuumalla nautittavat oluen ja jäätelön yhdistämisvinkit. Kesä on ulkokokkailun aikaa, joten kesän parhaimmat grillivinkit olutsuosituksineen ovat tarjolla tässä lehdessä. Toivottavasti toffeeribsit, grillivegepizzat ja äyriäisvartaat maistuvat!

 


Scroll Up