Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!

Olutposti 2/22 kannet

Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi täyttämällä alla oleva kaavake. 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi.

Postitamme lehden noin 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tilausehdot ja rekisteriseloste.

Price: 28,00 €
Oluitposti-lehti 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi sis. ALV 10 %
0,00 €

Lataa tulostettava lahjakortti tästä.

Kyseessä on kestotilaus, jonka voi halutessaan katkaista lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen mikko@olutposti.fi.

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain extraa. Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin vuodesta 2015 alkaen ja 10 % alennus kaikista Olutpostin oheistuotteista verkkokaupassamme. Lisää tilaajaetuja tulossa!

Käsittelemme tilauksen 14 vuorokauden aikana maksusta.

Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta. Sen jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena voimassaolevalla hinnastohinnalla.


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

Olutposti 2/22 kannet

Olutpostin uudessa kesälehdessä riittää lukemista. Tuhti lukupaketti vie meidät olutmatkalle Barcelonaan ja Saksan Bambergiin, lisäksi pääset kokemaan saaristoveneilyn olutnäkökulmasta. Siideriposti reissaa Suomen siideritiellä ja makumatka kertoo grilliherkut eri maista, oluella silattuna, tottakai!

Laaja raportti oluen ja räpin maailmasta viihdyttää takuuvarmasti, esittelemme myös Pint Please -olutaplikaation ja panimomestarilegenda Leo Andelinin.

Tutustumme myös klassikko-olueen Belgiasta ja savuoluttyyliin Saksasta sekä selvitämme suomalaisen humalakasvattamisen tilan.

Tisleitäkään ei ole lehdessä unohdettu: esittelyssä monelle suomalaiselle olutihmiselle niin rakas viski siitä tehtyine cocktaileineen. Siideriä lehdestä löytyy myös reseptin verran ja kertoopa Olutposti helsinkiläisen klassikkokapakan tarinankin.

Tuttuina palstoina lehdessä on Arden ja Hannun olutarviot, olutguru Mika Laitisen kotiolutkolumni, oluen hengellisen isän Lari Junkkarin teksti ja terveisiä maailmalta Kanadassa vaikuttavan oluentekijän Christoffer Tuomisen kautta!

Kesätekemistä tarjoaa tilaajille Olutposti -lehden välissä oleva kesäliite, jossa on niin ristikkoa, horoskooppia kuin vinkit juomien jäähdytykseen, grillausvinkkejä ja olutihmisten kesäkuulumisia unohtamatta.

Olutpostin kesälehti tuo iloa niin mökki- kuin kaupunkisuveen!

Saat uusimman numeron jälkitoimitettuna 17.6. saakka!

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR -koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin. Samoin lehden jokainen tilaaja saa Olutposti-lehden mukana tilaajalahjan, joka tällä kertaa koostuu useista tarroista. Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi!

mainos