Tilaa Olutposti itsellesi tai lahjaksi!

HUOM!

Kun tilaat uuden lehden 4/2023 saat 3/2023 numeron kaupan päälle!

Tilaa Olutposti-lehti itsellesi tai ystävällesi täyttämällä alla oleva kaavake. 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi. Huom! Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi! Lue tämän sivun alhaalta mitä uusin lehti pitää sisällään! Voit myös tilata edullisen digilehden osoitteesta https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/olutposti/

Huom! Tilaukset vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Ulkomaantilauksissa kysy tarjous olutposti@olutposti.fi

Tilausehdot ja rekisteriseloste.

Price: 28,00 €
Olutposti-lehti 4 numeroa ja tilaajaedut vain 28 euroa / vuosi sis. ALV 10 %
0,00 €

Kyseessä on kestotilaus, jonka voi halutessaan katkaista lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen olutposti@olutposti.fi.

Olutposti-lehden tilaajat nauttivat myös lisäeduista. Jokaisen lehden mukana toimitetaan jotain extraa. Muina tilaajaetuina mm. lukuoikeus kaikkiin sähköisiin Olutposti-lehtiin. Lisää tilaajaetuja tulossa!

Käsittelemme tilauksen viimeistään 14 vuorokauden aikana maksusta.

Lähettämällä tilauksen hyväksyt tilausehdot. Sinulla on 14 päivää aikaa muuttaa mielesi. Jos peruutatte tilauksen kesken määräaikaisen tarjousjakson, veloitetaan jo toimitetuista lehdistä normaalihinta.


Saatavana myös Lehtipisteen myyntipisteistä.

TULOSSA VUODEN VIIMEINEN OLUTPOSTI. ILMESTYI 24.11.2023

Vuoden viimeisessä lehdessä lähdemme katsomaan Ruotsin olutskeneä, Englannin Black Countryyn sekä tutustumme Ranskaan olutmaana ja Nancyyn olutkaupunkina. Ruokapuolella tarjoilemme englantilaista pubiruokaa oluella silattuna sekä testailemme olutta makupalojen kera. Matkaamme myös sekä kotimaisen että keski-eurooppalaisen humalan sadonkorjuun matkassa, mietimme miksi oluttuomariksi ruvetaan, miten olut esiintyy suomalaisessa populaarimusiikissa ja kuka on olutkisan tuplavoittaja. Talouspuolella tarkastelemme pientislaamojen tilaa.

Siideripostissa tutustumme omenalajikkeisiin ja niiden merkitykseen siiderintekemisessä sekä maukkaaseen siiderisipsiloheen. Tislepuolella on tiukkaa asiaa maailman pohjoisimmassa tislaamosta, tallinnalaisesta ginistä sekä juomapelistä. Kotioluessa katsastamme trendit, vinkkaamme oivasta kirjasta sekä tutustumme taas uuteen oluttyyliin! Mukana jo tutut kolumnipalstat, Arden ja Hannun olutarviot, oluthoroskooppi, ristikko ja olutslämäri.  Lisää sisältöjä lehdessä olevien QR-koodien kautta.Tulossa tilaajille myös Olutposti applikaatio. Katso lehden videoesittely!
Kun tilaat uuden lehden 4/2023 saat 3/2023 numeron kaupan päälle!

 

Edellisen lehden videoesittely

Huomaa, että jokaisessa Olutposti-lehdessä on mukana QR-koodeja jotka ohjaavat lukijat muilta piiloitettuihin videoihin. Samoin lehden jokainen tilaaja saa Olutposti-lehden mukana tilaajalahjan. Irtonumeron hinta on 8,20€ mutta tilaajahinta vain 28€ / vuosi!