Tired Uncle’s Taproom Espoossa Keran halleilla

Tired Uncle’s Taproom aloitti Espoossa Keran Halleilla, entisessä Inex Partners Oy:n logistiikkakeskuksessa.

Nainen seisoo
Ravintolapäällikkö Maiju Nikkonen

Olutravintolan tarjonnasta löytyy muun muassa Keran Halleilla toimivien panimoiden tuottamia oluita. Halleilla toimii tällä hetkellä kolme käsityöläispanimoa: 8-Bit Brewing, Masis Brewery sekä Tired Uncle Brewing Co. 

Ravintolan ruokalistan on suunnitellut keittiömestari Matti Nikkonen, joka on myös yksi Tired Uncle Brewing Co.:n osakkaista. Ruoka on sivuosassa, mutta silti elintärkeässä roolissa palvelukonseptin kokonaisuutta ajatellen, sillä ravintola tarjoaa edullisia pubiruoka-annoksia muutaman euron hintaan illanvieton lomassa. Esimerkiksi perjantaisin on tarjolla schweinshaxea, eli ylikypsää porsaanpotkaa saksalaiseen tyyliin. Myös muita oluen ja ruoan yhdistäviä teemapäiviä on kehitteillä.

Tired Uncle Brewing Co. valitsi ravintolapäälliköksi alan vahvan ammattilaisen Maiju Nikkosen, joka on myös ravintolayrityksen osakas. Maijulla on vankka kokemus erilaisista ravintola-alan tehtävistä aina ulkomaita myöten. Maiju on toiminut muun muassa kokkina Englannissa ja Espanjassa ja tuo perspektiiviä rennon ja ammattimaisen ravintolatoiminnan pyörittämiseen. Maijua auttaa olutvalikoiman ylläpitämisessä  panimomestari Luca Coelho.

Ravintolan viereen tulee puisto, jossa voi oluen nautiskelun lomassa pelata vaikkapa petankkia keskellä talvea. Puisto on hallissa asioivien vapaassa käytössä, mutta ravintolan ollessa auki se on rauhoitettu asiakkaille.

Kerran Hallit tunnettiin aiemmin Inex Partnersin logistiikkakeskuksena. Tulevaisuudessa rakennukset puretaan uuden kaupunginosan tieltä, mutta sitä ennen sinne on syntynyt erilaista väliaikaistoimintaa. Halleilla toimivat muun muassa taidetta ja kulttuuria alueelle tuova Kera-kollektiivi, Suomen suurin padelkeskus Padel House, pääkaupunkiseudun suurin kuntosali Loft Gym ja Kera Snooker.

Ravintolan aukioloajat ovat alustavan suunnitelman mukaan ke-to klo 14–22 ja pe-su klo 12–24.

Keran hallit: Karamalmintie 2 Espoo

 

Lähde: Tired Uncle Brewing Co tiedote

mainos