TOP Hygiene ratkaisee panimon tuotannon hygieniaongelmat

Mainos

Panimotilojen tuotannon aikaiset hygieniaongelmat ovat kaikille oluentuottajille tuttuja. Suomalainen TOP Hygiene tarjoaa ongelmaan käyttäjäystävällisen ratkaisun.

Tuotantohygienia on reseptiikan ja ammattitaidon ohella oluenvalmistuksen avaintekijöitä. Tuotteen tasalaatuisuus on monen tekijän summa. Panimon laitteiston on oltava ehjä, toimiva ja ennen kaikkea puhdas kaikissa prosessin vaiheissa. Kemialliset puhdistusaineet rasittavat ympäristöä ja ovat käyttäjälleen usein vaivalloisia. Käytettiin panimon tankkien pesussa sitten kuumaa vettä tai kemikaaleja, on prosessi silti aikaa vievä ja raskas. TOP Hygienen tarjoama otsonidesinfiointitekniikka antaa panimoille varman tavan päästä eroon ei-toivotuista pieneliöistä tuotantoastioissa sekä putkistoissa. Otsoni on tehokas hapetin, joka tuhoaa tehokkaasti tunnettuja home- ja hiivasienä, bakteereja ja viruksia.

Pullotus tai tölkitys on oluen tuotannon herkimpiä prosesseja. Pienimmätkin epäpuhtaudet pakkauksissa tai pakkauslaitteistoissa saattavat johtaa laadun tai maun heikkenemiseen. Suurienergiainen mikrobien dna:ta vaurioittava UVC-säteily on erittäin tehokas ratkaisu pakkausten ja täyttöprosessin hygienian varmentamiseen.

TOP Hygienen edustamia tekniikoita käyttävät jo nyt Suomen johtavat panimot.

-”Tarkoituksenamme on tarjota panimoyrittäjille asiakaslähtöinen kokonaisvaltainen ratkaisu online hygieniaongelmiin, oli kyse sitten pakkauksista, panimon sisäilmasta tai laitteiston puhdistuksesta. Pystymme tarjoamaan sovelluksen jokaiseen täyttöprosessin vaiheeseen ja kaluston puhtauden ylläpitoon”, kertoo tamperelaisen TOP Hygienen toimitusjohtaja Petri Uotila.

— 

 

— 

 

 

—