Tue paikallisia ravintoloita ja panimoita!

Koronavirus kurittaa varsinkin pieniä yksityisomisteisia ravintoloita ja panimoita! Tue siis ravintoloita ja panimoita käymällä oluella ja syömässä JOS määräykset eivät tätä estä. Tai tilaa ruokaa kotiin tai hanki lahjakortti.

Hygienia on ravintoloissa viety pitkälle mutta nyt siihen kiinnitetään erityistä huomiota niin henkilökunnan kuin asiakkaiden parissa. Myös turvavälit ovat käytössä ja käsidesit tarjolla. Tämän hetkisen tiedon mukaan virus ei tartu elintarvikkeiden välityksellä. Moni ravintola tarjoilee annokset vain pöytiin ja oluet sekä muut juomat luonnollisesti puhtaista laseista.
Usea olutravintola myös myy ulos alle 5,5 % juomia joten käytä tätäkin palvelua hyväksesi. Joku päivä valtiovalta mahdollistaa myös alkoholipitoisten juomien kotiin toimittamisen, mutta vielä se ei ikävä kyllä ole mahdollista. Muista myös panimoiden omat myymälät! Tue siis paikallisia toimijoita nyt kun on siihen aihetta. Seuraa kuitenkin tilannetta ja viimeisiä viranomaisten suosituksia ja toimi niiden mukaan!

Täältä löydät ainakin Olutpostin kumppanuusravintolat -ja panimot!

Päivitys klo 17.34. Hallituksen tiedotustilaisuudessa kehotettiin välttämään yli 10 hengen tilaisuuksia ja tilanteita.

Päivitys klo 18.46 MaRa ry uutiskirje