Tuleva Olutposti-lehden 20-vuotisjuhlanumero sisältää MegaTurPosti fiilistä ja asiaa

Olutposti täyttää kuluvana vuonna 20 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi julkaisemme TOTALSUPEREXTRAKULTATURBO-numeron, jossa on tanakasti asiaa oluesta ja sen vierestä. Muhkea lisäsivuin varustettu lehti ilmestyy tilaajille kotiin kannettuna 17.9.2021!

Käsittelemme juhlanumerossa olutkulttuurin muutosta viimeisen 20 vuoden aikana, juomien ja komiikan maailmaa tekijöineen sekä oluiden perässä vaeltavia, arvo-oluilla kauppaa tekeviä treidaajia. Samoin pohdimme juomien etämyynnin omituisia lakikoukeroita. Mukana myös Olutpostin juhlaillallisen menu juomavinkkeineen, trendikkäät olut ja kakku -parit ja maukkaan oluthiivalevitteen resepti.
Selvitämme juhlalehdessä myös etikettien ja juomapakkausten olemusta graafikoiden ja taiteilijoiden kanssa sekä liikumme juomakeitaalta toiselle Helsingin olutkävelykartan kanssa.

Emme unohda myöskään tisleiden ystäviä. Kerromme legendaarisesta absintista ja sen cocktailkäytöstä sekä tisleiden tynnyröinnin vaikutuksista juomien makuun. Kotiolutpostin puolella mukana kilpailuja, kotioluttermistön avaamista ja olutresepti. Talousosiossa avaamme kuinka pienpanimot selvisivät ensimmäisestä koronavuodesta.

Mukana tuttuun tapaan rutkasti olutarvioita, perinteiset kolumnit, toimituksen juhlaolutvalinnat, klassikko-olut, terveiset Lontoon olutmaailmasta, oluthoroskooppi ja paljon muuta kiinnostavaa luettavaa. Tarjoamme myös artikkeleihin linkittyvää lisämateriaalia lukuisten videoiden muodossa.

Tällä kertaa lehden tilaajat saavat lahjana oluttyylikarttajulisteen, josta näkee näppärästi, miten oluttyylit linkittyvät toisiinsa. Julisteen toiselta puolelta löytyy juhlavuoden yllätys!

Tiesitkö, että vain Olutposti-lehden tilaajat saavat lehden mukana toimitettavat extra -materiaalit, lukuoikeuden kaikkiin sähköisiin näköislehtiin aina vuodesta 2015 lähtien, pääsyn ensimmäisenä uusiin videoihin, 10 % alennuksen kaikista Olutpostin oheistuotteista sekä muita matkan varrella tulevia etuja. Olutposti-lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Seuraava lehti ilmestyy siis 16.9.2021 . Tilaa lehti itsellesi tai ystävällesi tästä.

Ja kaikki tämä kustantaa vain 28 € / vuosi eli 2,33 € / kuukausi eli 0,076 € / päivä eli 0,0031 € / tunti eli 0,0000019 € / minuutti eli 0,00000089 € / sekunti!

Olutposti lehden kansi

mainos