Tuopin Ääressä: Kymijoki Beer Festival-reconstructed

I survived dry this year
Olen viikon ajan raapinut päätäni miettien miten ikinä voisinkaan kuvata Kymijoki Beer Festivalia?
Joten järjestän teille rakkaat lukijat, jotka ette päässeet kirmaamaan pitkin Kymijoen maltaisia niittyjä kansamme, pienen aktivoivan perehdytyksen. Sellaisen, jossa voisitte kokea edes pienen palan sitä seikkaa, joka on kaikissa tapahtumissa oleellisin.. Tunnelma.
”Home sweet home”
”Ihmisiä suviyössä”

Tikkikeisarit voivat siis sylkeä kuppiinsa rauhassa ja tuhahdellen kääntää katsettaan muualle.
Me muut taas koitamme nyt rekonstruoida oikean fiiliksen siinä toivossa, että kokisimme pienen valonpilkahduksen ja hetkellisen ”ahaa”-elämyksen. Aloitetaan.
45100-lanseeraus toisesta vinkkelistä
Vaihe 1.
Valitse mieluinen nurmikenttä pensaikolla ja näköalalla kohti vesistöä. Tämä pitää suorittaa ns. ennakkoon maastotiedusteluna.
Ei oo tälläst vihreet paljo SOPP:s näkyny
Vaihe 2.
Järjestä itsellesi taustamusiikkia valmiiksi. Tässä suosittelemme live-äänitystä kenties bluetooth kajarin lävitse.
Vaihe 3.
Raahaa mieluisaan paikkaan grilli, nuotio, kamiina, tms. Polta sitä hetki, kenties tiristellen erinomaisia raakakypsytettyjä hampurilaispihvejä. Top Chef vinkkinä: Habanero-suolakurkku, briossipulla, aioli, pekoni, bbq-kastike ja cheddar. Big Tex on vaan aivan erinomainen burger.
Vaihe 4.
Valitse erinomainen mallastuote, siideri, tai olutcocktail. Ylläpito suosittelee erityisesti Kaikua tähän. Samalla kannattaa pakata kylmään nippu muitakin suunmukaisia tuotteita.
Kaiku oli raikasta ja säähän sopivaa
Vaihe 5.
Aja itsesi positiiviseen mielentilaan ja erinomaisen mainioon yleisfiilikseen. Be Happy, jos vaikeaa kokeile heti rakastelun päälle, tai ota muutama ja polttele iloisesti.
Tunne, että se fiilis tarttuu ja pian kaikki ympärilläsi ovat onnellisia.
Vaihe 6.
Yhdistä kaikki vaiheet. Relaa nurtsilla pitkälläsi nättinä kesäpäivänä katsellen etäällä lehtipuiden takana virtaavaa kaunista Kymijokea. Taustalla soi jotakin, ehkä joku kuuntelee, ehkä ei.
Kesätuulen hiljaa hyväillessä ihoasi tunnet sormissasi kylmän tuopin, kuin kauan kadoksissa olleen ystävän. Hän haluaa kostuttaa kurkkuasi ja parantaa oloasi koko puolen litran verran. Samalla tietäen, että ensimmäisen jälkeen voi huoletta nauttia seuraavan. Taustalla velloo iloista puheensorinaa. Ei tappeluita, ei riitoja, ei paniikkia, vaikka myrsky hyppäisikin päälle. Suurimpana murheena korkeintaan juomien väljähtyminen vedestä.
Anna koko kroppasi rentoutua ja nauti, hymyile kilpaa muiden kanssa, tanssi varpaillasi nurmikolla ja nuuhki vienoa savun, rasvan ja ruuan tuoksua kesäillassa. Hiffaa, että oikeestaan muuta ei tarvita, paitsi seuraava olut. Repeat.
Drunktank
Hiisin hyviä tuotteita
Välillä mallas edellä
Välillä hiljaisemmin

Välillä humala edellä?

Kiitos taas: järjestäjät, panimot, maahantuojat, ravintolat, talkoolaiset, yleisö
mainos