Home Brew Contest 2020 kotiolutkilpailu Turussa

Kotiolutkilpailukausi käynnistyy Turku Craft Beer 2020 -tapahtuman yhteydessä maaliskuussa.

”Tämän vuoden kilpailun teema on hedelmillä tai marjoilla maustetut oluet. Tyyli on toisin sanoen vapaa, mutta olut tulee olla maustettu joko hedelmillä tai marjoilla. Maku toki ratkaisee, mutta myös tekninen toteutus, innovatiivisuus sekä tasapaino ovat kaikki tärkeitä mittareita.” todetaan järjestäjän puolelta.

5.-7. maaliskuuta järjestettävä tapahtuma uudistaa kilpailua siten, että Turku Craft Beer kotioluet tuomaroidaan jo ennen tapahtumaa. Oluet (3 pulloa) tulee toimittaa 21.2. mennessä ilmoittautumisen yhteydessä annettavaan osoitteeseen. Ilmoittautumiset Facebookissa tai sähköpostilla info@foodandwineturku.com.

Voittaja julkaistaan lauantaina 7.3. tapahtumassa klo 16:00. Mikäli voittajat eivät ole paikalla, heille (ja kaikille osallistuneille) ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.”

home brew contest 2020 mainos

Turku Craft Beer -festivaali järjestetään tänäkin vuonna Turun VPK:n talon kauniissa puitteissa. Lisää tietoa tapahtuman Facebook-eventissä.

Lähde: Turku Craft Beer

olutpostin verkkokaupan mainos

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.